Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a dev talip!

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a dev talip!

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktör değişimleri sonrası verilen fırsatı çok iyi bir şekilde kullanan Semih Kılıçsoy, kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. Siyah-beyazlıların sözleşmesini uzattığı 18 yaşındaki santrfor için dev kulüp talip çıktı. 

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta futboldan sorumlu basın sözcüsü ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy ile ilgili konuşmuştu. Uçar, "Semih Kılıçsoy her zaman golü düşünen bir oyuncu. Bence gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracak. Son yıllarda yetişen en büyük golcü olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

SEZON PERFORMANSI

Semih Kılıçsoy bu sezon Beşiktaş'ta 25 maçta forma şansı buldu. Siyah-beyazlıların yıldızı bu mücadelelerde 10 gol attı ve 1 asist üretti. Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.

SEMİH’E ATLETİCO KANCASI

Beşiktaş’ta bu sezon genç yaşına rağmen kalitesini gözler önüne seren Semih Kılıçsoy, kısa sürede Avrupa’nın devlerini peşine taktı. İspanyol basınında yayın yapan El Gol’ün haberine göre 18 yaşındaki forvet için La Liga devlerinden Atletico Madrid devreye girdi. Buna göre sportif direktör Andrea Berta, yıldız oyuncuyu gözlemlemek adına Türkiye’ye gözlemcileri gönderdi.

ALKIŞLARI TOPLADI

Genç oyuncu, bir süre boyunca Başkent temsilcisi tarafından izleme altına alınacak. Kadrodaki yaş ortalamasını düşürmek isteyen Madrid ekibi, kadrosunu yeniden yapılandırmak istiyor. Bu arada Semih, dünkü idmanda futboluyla göz doldurdu. Çift kale maçta tam 6 gol atan milli futbolcu, teknik heyet tarafından alkışları topladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık