Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Savic gelişmesi! İşte sözleşme süresi

Beşiktaş'ta Savic gelişmesi! İşte sözleşme süresi

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, stoper transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Siyah beyazlı takım, kadrosuna katmak istediği Stefan Savic'in temsilcisiyle önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecek. Edinilen bilgilere göre; taraflar yapılan son görüşmede yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamadı. İstenilen ücretlerde ciddi farklılıkların olduğu belirtildi.

SİYAH BEYAZLI YÖNETİM İNDİRİM BEKLİYOR

Tecrübeli isimle yapılan 2+1 yıllık kontrat için anlaşmaya varan Beşiktaş'ta pazarlıklar yılık ücret üzerinden sürdürülüyor. Siyah beyazlılar, Savic cephesinden indirim bekliyor.

Savic'in, kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli oyuncuyla Avrupa'dan başka kulüplerin yanı sıra Türkiye'den Trabzonspor da ilgileniyor. 2015'ten bu yana İspanyol ekibinde forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli stoper, 297 karşılaşmada görev yaptı. 3 gol ve 3 asistle oynayan Stefan Savic'in gördüğü 76 sarı kart dikkatleri çekiyor.

ALTERNATİF PAULISTA

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kara Kartal savunmayı Savic ile güçlendirmeyi düşünüyor fakat siyah beyazlılar, Karadağ'lı futbolcudan olumsuz haber alması halinde Atletico Madrid formasını terleten 33 yaşındaki Gabriel Paulista için harekete geçecek.

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Stefan Savic ve Gabriel Paulista, geçtiğimiz sezon İspanyol temsilcisi Atletico Madrid formasıyla 2 maçta beraber oynadılar.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık