Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Salih Uçan ve Cenk Tosun için Fernando Santos'un raporu bekleniyor!

Beşiktaş'ta Salih Uçan ve Cenk Tosun için Fernando Santos'un raporu bekleniyor!

Beşiktaş'ta iç transfer masası kuruluyor. Yönetim adına görüşmeleri yürütecek Futbol Direktörü Samet Aybaba ile teknik patron Fernando Santos ile bu hafta sonu bir araya gelecek. Edinilen bilgilere göre; sözleşmeleri bitecek Cenk Tosun ve Salih Uçan konusunda iki aşama var; maaş teknik heyetin raporu... Ücret pazarlığında Salih Uçan ile yönetimin orta yolu bulabileceği, Cenk Tosun’un istediği rakam ile kulübün belirlediği arasında ise ciddi bir fark olduğu ifade ediliyor.

İşin Santos boyutuna gelince... Portekizli tecrübe, Salih Uçan’ın takımda kalması yönünde rapor vereceği, Cenk Tosun konusunda ise sezon sonunun beklenmesini önereceği gelen bilgiler arasında. Başka bir deyişle yurt dışından teklifler alan Tosun Paşa’nın kaderini performansı çizecek...

32 yaşındaki tecrübeli forvet bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol atıp 6 asist yaptı.

SANTOS TEŞEKKÜR ETTİ

Fernandı Santos’un ara transferde yapılan Al-Musrati ve Muçi takviyelerinden çok memnun olduğu öğrenildi. Santos’un bu iki oyuncu konusunda yoğun uğraş veren Samet Aybaba ve yönetime teşekkür ettiği ifade edildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık