Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Salih Uçan gelişmesi!

Beşiktaş'ta Salih Uçan gelişmesi!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yurt içinden flaş bir hamleye hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, Süper Lig'in dikkat çeken ismini kadroya katmak isterken Beşiktaş'ın yıldızı için de devreye girmiş durumda. Edinilen bilgilere göre; sezon bitmeden transferde önemli mesafe katetmeyi planlayan Trabzonspor’da, belirlenen yabancı oyuncularla ilgili ciddi bir hareketlilik söz konusu. Ancak kadrodaki yerli kalitesinin de mutlaka yükseltilmesi hedefleniyor.

Gelecek sezon yabancı kontenjanı 12’ye düşeceği için en az 5-6 yerli futbolcunun da direkt ilk 11 seviyesinde olması gerekiyor.

Fanatik'in haberine göre bu doğrultuda gündeme gelen ilk oyunculardan biri; Salih Uçan... Beşiktaş ile sezon sonu kontratı bitecek olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulübüyle henüz anlaşabilmiş değil.

DİĞER ADAY OĞUZ AYDIN

Radardaki isimlerden diğeri ise Oğuz Aydın... Son olarak A Milli Takım kadrosuna çağrılan Alanyaspor’un 23 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon çıktığı 28 lig maçında 8 gol atıp, 4 asist yaptı. Oğuz’un Alanyaspor’la 2026’ya kadar kontratı var.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık