Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Rosier ve Ghezzal sevinci

Beşiktaş'ta Rosier ve Ghezzal sevinci

Beşiktaş’ta yaşanan olumlu gelişmeler yüzleri güldürdü. Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; siyah-beyazlı yönetimin Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal ile anlaşmaya çok yakın olması, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı yeni sezon öncesi umutlandırdı. 
Geçtiğimiz sezon çifte kupa kazanan takımın değişilmezlerinden olan Rosier ve Ghezzal’in artık bir ıslak imza kadar yakın olmasına sevinen Sergen Yalçın’ın “Bizim en güçlü yanlarımızdan biri sağ kanadımızdı. Aynı isimlerin imza atması halinde kadro istikrarını devam ettirmiş oluruz ki bu da futboldaki en önemli şeylerden biridir” diye konuştuğu öğrenildi.

Geçen seneki kadronun kiralıklarından Mensah ve Montero ile yollarını ayıran fakat Rosier ve Ghezzal’i takımda tutmaya çok yakın olan Beşiktaş Yönetimi bu transferleri sadece bitirmek değil, rakiplere de kaptırmamak için yoğun ter döktü. Özellikle Rosier, iki katı teklifleri geri çevirerek transferinde büyük bir özveri yaparken, Ghezzal’in de daha az paraya Beşiktaş’a gelmeye ikna olduğu bildirildi. Özellikle Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ’ın üstünde durduğu Ghezzal’in, görüntülü aramalarla kontratı imzalamaya ikna edildiği vurgulandı. Bu iki transferin bitecek olmasından çok memnun olan Sergen Yalçın’ın son olarak “Bir tane ofansif orta saha oyuncusuyla Şampiyonlar Ligi’nde bize katkı sağlayacak iyi bir golcü transferi, takımın seviyesini çok daha yukarı çekecektir” dediği bildirildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık