Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Romain Saiss hasreti bitiyor!

Beşiktaş'ta Romain Saiss hasreti bitiyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Romain Saiss’in dönüşüyle birlikte savunma tandemini değiştireceği öğrenildi. Faslı stoper Kasımpaşa maçında ilk 11’de oynayacak ve bu oyuncunun yokluğunda forma giyen Welinton kulübeye gönderilecek.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta Romain Saiss hasreti bugün bitiyor. Fas Milli Takımı forması giydiği 2022 Dünya Kupası maçları ve burada yaşadığı sakatlık nedeniyle 14 Kasım’dan bu yana tedavi gören Faslı stoper, bugün yapılacak antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Saiss’in dönüşüyle birlikte teknik direktör Şenol Güneş defansta değişiklik yapacak. Faslı oyuncunun yokluğunda Süper Lig maçlarında Tayyip Talha Sanuç ile birlikte stoperde görev yapan Welinton’un yeniden kulübeye çekilmesi bekleniyor. Beşiktaş, Saiss’ten yoksun çıktığı Gaziantep (1-1) ve Adana Demirspor (1-0) maçlarında özellikle geriden oyun kurmada zorluk yaşamıştı.

Güneş, 7 Kasım’daki Kasımpaşa maçında ilk 11’de oynatacağı 32 yaşındaki futbolcuyu savunmanın yanı sıra duran toplarda gol silahı olarak değerlendirmeyi planlıyor. Hava toplarında başarılı olan Saiss, son oynadığı Galatasaray maçında Gedson’un kullandığı serbest atışta kafayla Cenk Tosun’a asist yapmıştı. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık