Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta Romain Saiss ayrılıyor, Tayfur Bingöl için pazarlıklar sürüyor

Beşiktaş’ta Romain Saiss ayrılıyor, Tayfur Bingöl için pazarlıklar sürüyor

 

Beşiktaş’ın Faslı yıldızı Romain Saiss, Almanya kampına sakatlığı gerekçe gösterilerek  götürülmedi ancak biliniyor ki bu oyuncu ayrılmak istiyor, idmana çıkmıyor. Edinilen bilgilere göre; Fransız medyasında yayımlanan bir haber ise bu iddiaları güçlendirecek cinsten. Faslı yıldızın Beşiktaş günlerinin bittiğinin belirtildiği haberde ilginç ifadeler kullanıldı. Saiss'in, geçen sezon Şenol Güneş ile sorun yaşadığı vurgulandı; ailesinin de İstanbul'a alışamadığı ve kesin olarak ayrılacağı dile getirildi.

TAYFUR HABER BEKLİYOR

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki pazarlıklar devam ederken Tayfur Bingöl sonucu bekliyor. Akdeniz temsilcisi 1 milyon Euro'dan geri adım atmıyor. Beşiktaş ise 500 bin Euro teklif etti. Tecrübeli futbolcu ise siyah-beyazlılara transferine izin verilmesi adına kulübüne baskı yapıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık