Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi resmen sona erdi!

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi resmen sona erdi!

Kulüp tarihinin en çalkantılı sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Siyah - beyazlılar, Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor'u ağırlamış ve Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılarak üst üste 2. mağlubiyetini almıştı.

Edinilen bilgilere göre; karşılaşmanın ardından Beşiktaşlı taraftarlar; gösterilen performansa, oyunculara ve teknik ekibe tepki göstermişti. Ayrıca Beşiktaş Yöneticileri de müsabaka sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir araya gelmişti.

ÇALIMBAY DÖNEMİ RESMEN SONA ERDİ

Bugün yapılan resmi açıklama ile birlikte Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi resmen sona erdi. 

Siyah - beyazlı kulübün açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

"Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir.

Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır.

Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
Beşiktaş JK"

TARAFTARLAR, SERGEN YALÇIN'I İSTEDİ

Siyah - beyazlı taraftarlar, Alanyaspor maçının son dakikalarında skora tepki göstererek, eski teknik direktörleri Sergen Yalçın lehine tezahüratta bulunmuştu. Karşılaşmanın ardından sosyal medyadan da Yalçın lehine birçok paylaşım yapıldı.

RIZA ÇALIMBAY'IN 5 HAFTALIK SERÜVENİ

Beşiktaş'ta geçici olarak teknik direktörlük görevini üstlenen Burak Yılmaz ile yolların ayrılmasıyla birlikte 12. haftada göreve gelen Rıza Çalımbay'ın siyah - beyazlı takımla 2. dönemi sadece 5 hafta sürdü.

Rıza Çalımbay, göreve gelmeden önce Spor Arena'ya verdiği röportajda 'Beşiktaş'ın başına gelsem 50 kupa kaldırırım' ifadelerini kullanmış ve bu sözler gündem olmuştu. Ancak tecrübeli hocanın siyah beyazlı ekipteki serüveni yalnızca 43 gün sürdü.

Beşiktaş'ta çalışması halinde şampiyonluklar kazanacağını iddia eden Çalımbay, "Beşiktaş'ta çalışsam 50 kupa kaldırırım. Sivas'ı Avrupa'ya götürmüşüm, Türkiye'ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası'nı da aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir. Mevcut Beşiktaş kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Bu arkadaşlarımızın yüzde 80'i 90'ı hazır gelmemiş. Bizim en önem verdiğimiz şeydir o. Hazırlık döneminde oyunculara farklı yüklemeler yaparız. Alınan oyuncuların kariyerleri çok iyi ama fizik olarak hazır olmayan arkadaşlar var. Beşiktaş takımı ne ligden ne şampiyonluktan kopar." ifadelerini kullanmıştı.

İlk maçında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden ve serüvenine 3 puanla başlayan Çalımbay, Samsunspor'u da 2-1 yenerek 2'de 2 yapmıştı. Daha sonra Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, kendi evinde Fenerbahçe ve Alanyaspor'a 3-1'lik skorlarla mağlup olmuştu.

Siyah - beyazlı takımın başında 5 maça çıkan Çalımbay, 7 puan toplayabildi. Beşiktaş, Süper Lig'de 26 puanla 5. sırada yer alıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık