Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başlıyor!

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başlıyor!

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde beklenen sonuçları alamayan Beşiktaş'ta teknik direktör değişikliği yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlı kulüp, Burak Yılmaz'ın istifa kararı aldığı ve yönetimin bu talebi kabul ettiğini açıkladı.

YERİNE RIZA ÇALIMBAY

Bu ayrılığın ardından teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay'ın geçmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adam 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü seçimli genel kurula kadar görevine devam edecek ve sonrasında karar yeni yönetime bırakılacak.

EMRE KOCADAĞ İLE GÖRÜŞTÜ, İLK SÖZLERİ

Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre kocadağ önceki akşam teknik direktör Rıza Çalımbay çağırarak kongreye kadar anlaşmak istediklerini ifade etti ve fiyat konusunda görüşlerini almak istedi.

Rıza Çalımbay'ın ise "Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum Beşiktaş’ta doğdum ne parası ben para filan istemiyorum. Takımın başında bir an önce başarılı olmak için tüm imkanlarımı seferber edeceğim" yanıtını verdiği öğrenildi.

'BEŞİKTAŞ'TA 50 KUPA KALDIRIM' DEMİŞTİ

27 Ekim tarihinde Spor Arena Youtube kanalında Gamze Türk'e röportaj veren Rıza Çalımbay'ın "Beşiktaş'ta çalışsam 50 kupa kaldırırım. Sivas'ı Avrupa'ya götürmüşüm, Türkiye'ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası'nı da aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir. Mevcut Beşiktaş kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Bu arkadaşlarımızın yüzde 80'i 90'ı hazır gelmemiş. Bizim en önem verdiğimiz şeydir o. Hazırlık döneminde oyunculara farklı yüklemeler yaparız. Alınan oyuncuların kariyerleri çok iyi ama fizik olarak hazır olmayan arkadaşlar var. Beşiktaş takımı ne ligden ne şampiyonluktan kopar" açıklamaları gündem olmuştu.

BURAK YILMAZ'DAN SÜRPRİZ ÇIKIŞ

Çalımbay'ın açıklamalarının ardından Burak Yılmaz, Antalyaspor'a 3-2 kaybedilen maçın sonrasında "Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Her şeyi konuşuyoruz. Bunları duyuyoruz. İzlemiyorum. Etkilenmemeye çalışıyorum. Kanal kanal geziyorlar. Ben şimdi başkanımla konuşacağım. 3-4 Aralık'a kadar devam edeceksem küçük bir isteğim olacak. Olmayacaksa teşekkür edeceğim" şeklinde bir çıkış yapmıştı.

ÇALIMBAY: BENİ KASTETMEMİŞTİR

Rıza Çalımbay ise "Burak Yılmaz beni kastetmemiştir. Ağabeyler dediklerine de öyle şeyler söyleyemez. Talihsiz bir konuşma yaptı, söylediklerine katılmıyorum" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık