Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Redmond gidiyor mu?

Beşiktaş'ta Redmond gidiyor mu?

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından yıldızı parlayan oyunculardan birisi Nathan Redmond oldu. Edinilen bilgilere göre; İngiliz kanat oyuncusu, 2 gol 3 asistle yıldızlaştığı 4-2'lik Fenerbahçe derbisiyle birlikte büyük bir yükselişe geçti. Beşiktaş yönetimi, Southampton'dan 1 yıllığına kiraladığı yıldız oyuncuyu kadrosunda tutmak için çalışmalarını sürdürüyor. 29 yaşındaki futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Fotomaç'ın haberine göre İngiltere Premier Ligi'ne yükselen Burnley, Redmond için oldukça ısrarcı. İngiliz ekibinin Redmond'a aklını çelecek bir kontrat teklif ettiği belirtildi. Ayrıca tecrübeli futbolcunun eşi, hamile ve çocuğunu İngiltere'de doğurmak istiyor. Eşinin Redmond'a sürekli İngiltere'ye dönmek için baskı yaptığı öğrenildi. 

Bu sezon Süper Lig'de 25 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 5 gol atarken 5 de asiste imza attı. Redmond, Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 1 gol, 1 asistle 2 gole katkıda bulundu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık