Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta rapor krizi ortaya çıktı!

Beşiktaş'ta rapor krizi ortaya çıktı!

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı takımın başında çok kalamadı. Beş futbolcunun kadro dışı kalmasının ardından alınan sonuçlar, tecrübeli teknik direktörün ayrılığı ile sonlandı. 

Edinilen bilgilere göre; görevden alındıktan sonra düzenlediği basın toplantısında Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'a kırgın olduğunu ifade eden Çalımbay, daha sonra yaptığı açıklamada ise, "Ben Beşiktaş olayına girmek istemiyorum artık. O yüzden konuşmak istemiyorum Beşiktaş'la ilgili. Kısa bir süreç oldu. Hiçbir antrenör o kadar süreç için mukavele yapmaz. Ben sadece Beşiktaş olduğu için yaptım. Onlara söz verdiğim için yaptım. O kadar. O süre bitti ve ben de bıraktım. O kadar" ifadelerini kullanmıştı.

7 maçta 3 galibiyet

60 yaşındaki Rıza Çalımbay, Beşiktaş'taki ikinci döneminde 7 maça çıktı. Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Ahmet Nur Çebi yönetimi tarafından göreve getirilen Çalımbay, bu müsabakaların 3'ünde galibiyetle tanıştı. Beşiktaş, Rıza Çalımbay yönetiminde 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Aybaba'ya rapor vermedi

Yaşanan ayrılığın ardından krizin neden derinleştiği ve özellikle Samet Aybaba ile Rıza Çalımbay'ın arasının neden bozulduğu da ortaya çıktı. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın göreve başladığı dönemde Rıza Çalımbay'dan kadro dışı kalması gereken futbolcularla ilgili rapor istediği öğrenildi. Ancak Çalımbay'ın rapor vermediği ve ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği bildirildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık