Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sevinci! Kamp kadrosunda

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sevinci! Kamp kadrosunda

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Dünya Kupası arasında gerçekleştireceği Antalya kampı için yola çıktı. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; siyah beyazlı ekipte bir süredir sakatlığı bulunan ve takımdan ayrı kalan Rachid Ghezzal, Antalya kampı kadrosuna dahil edildi.

Kara Kartal, FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arayı 5-16 Aralık tarihleri arasında Antalya Gloria Sports Arena’da kamp yaparak değerlendirecek. Siyah-beyazlılar, kamp çalışmaları için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Antalya’ya gitti. Öte yandan milli takımda olan futbolcular Atiba Hutchinson ile Kevin Nkoudou 8 Aralık Perşembe günü kampa dahil olacaklar.

Teknik Direktör Şenol Güneş Antalya kampına 29 futbolcuyu dahil etti:

Ersin Destanoğlu

Emre Bilgin

Mert Günok

Utku Yuvakuran

Welinton Souza

Tayyip Talha Sanuç

Emrecan Uzunhan

Javi Montero

Valentin Rosier

Tayfur Bingöl

Arthur Masuaku

Umut Meraş

Oğuzhan Akgün

Necip Uysal

Josef de Souza

Berkay Vardar

Gedson Fernandes

Salih Uçan

Dele Alli

Kerem Atakan Kesgin

Nathan Redmond

Cenk Tosun

Jackson Muleka

Rachid Ghezzal

Aytuğ Batur Kömeç

Badra Cisse

Serkan Emrecan Terzi

Necati Bilgiç

Semih Kılıçsoy

AMELİYAT İÇİN AMERİKA'YI TERCİH ETTİ

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal geçirdiği başarılı ameliyatın ardından takıma dönebilmek için tedavisini sürdürürken operasyon için neden ABD’nin seçildiği ortaya çıktı.

1 gol, 1 asistle yıldızlaştığı Alanya maçında yaşadığı problem nedeniyle 5 hafta takımdan uzak kalan Ghezzal, 8. haftadaki Fenerbahçe derbisiyle sahalara dönse de eski performansına ulaşamayınca cerrahi müdahale kararı alınmış ve 8 Kasım’da ABD’de ameliyat edilmişti.

AYAK TABANINDAKİ AĞRI SIKINTI YARATTI

Rugby sporu yapanların Ghezzal’ın yaşadığı problemle sıklıkla karşılaştıkları ve ayak tabanında metatars kemiklerinde ağrılar oluştuğu ve bunun sonucunda sıkıntı çektiği ifade edildi. Tecrübeli futbolcu, Doç. Dr. T. Kerem Ülkü’nün katılımıyla Duke Üniversitesi’nden Prof. Ned Amendola yönetiminde ameliyat edildi. Hem Amendola’nın hem de başında bulunduğu birimin rugby sporcularının tedavisinde uzman olması nedeniyle ABD’nin seçildiği öğrenildi.

HEDEF 2. YARININ BAŞINDA DÖNMESİ

Operasyonun ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Her yolu denedikten sonra, son çare olan ameliyat kararını aldık. Tüm bu süreçte bana çok iyi bir şekilde destek olan kulübüme, ameliyatımı gerçekleştiren başta doktorumuz Kerem Bey ve Doktor Amedola olmak üzere iyileşme sürecime yardımcı olan kulübümüzün tüm sağlık ekibine ve tabii ki taraftarlarımıza, destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullanan Rachid Ghezzal’ın ocak sonunda takımla çalışmalara katılacağı ifade edildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık