Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta özkaynak düzeninde sorun mu var?

Beşiktaş’ta özkaynak düzeninde sorun mu var?

Geride kalan 3 sezonda özkaynaktan birçok oyuncu çıkarıp Türk futboluna kazandıran Beşiktaş'ta bu sezonun planlamasında gençlerin azlığı dikkat çekiyor. SÖZCÜ'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; geçen birkaç yılda parlayan Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan ve Serdar Saatçi'yi İskoçya, İtalya ve Portekiz'e gönderen siyah-beyazlılar, en çok süre alan kaleci Ersin Destanoğlu ile yola devam etti ama İsmael sonrası Güneş, eldivenleri Mert'e verdi.

Ersin'den sonra bu sezon en çok süre alan genç oyuncu olan Berkay Vardar; 4 maçın 3'ün de ilk 11 gördü ama haftalar ilerledikçe formayı unuttu.

Emre Bilgin 2 maçta ilk 11'de oynarken, Oğuzhan Akgün ise sadece 1 maçta süre aldı.

GÜNEŞ’TEN TERAPİ

Hain terör saldırısı nedeniyle Dünya Kupası arasına maç yapmadan giren Beşiktaş, 9 günlük iznin ardından 24 Kasım Perşembe günü yeniden çalışmalarına başlayacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, ara tatil için oyuncularını uyardığı ve “Yediğinize içtiğinize dikkat edin. Kafanızı da toparlayın. Şampiyonluk şansımız sürüyor. Ara sonrası kayıpları minimuma indireceğiz” dediği öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık