Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta orta sahaya 4 oyuncu önerildi!

Beşiktaş'ta orta sahaya 4 oyuncu önerildi!

Yıllardır Süper Lig’de orta sahası en güçlü kulüplerden biri olarak Süper Lig’de öne çıkan Beşiktaş’ta bu sezon bu bölgede yaşanan sıkıntı dikkat çekiyor. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; 39 yaşına gelen Atiba bu sezon sadece Türkiye Kupası’nda forma giyerken, Josef de Souza da beklentilerden uzak bir performans ortaya koyuyor.

KARARI GÜNEŞ iLE KAZANCI VERECEK

Devre arasında orta sahaya takviye yapılma ihtimali bile menajerlerin kulübe önemli isimleri önermesi için yeterli oldu.

Beşiktaş’ın devre arasında transfer yapacağı mevkiler konusunda beklemede olduklarını belirten yöneticiler, teknik direktör Şenol Güneş ve futbol direktörü Ceyhun Kazancı’nın raporuna göre hareket edecekleri belirtirken, son kararlarını Dünya Kupası sonrasında vereceklerini ifade ettiler.

İtalya, Hırvatistan ve İngiltere’den 4 önemli oyuncu ismi teklif eden menajerlere beklemede olduklarını bildirdiler.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık