Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta olaylı hazırlık maçı! Futbolcunun kaburgasına tekme

Beşiktaş'ta olaylı hazırlık maçı! Futbolcunun kaburgasına tekme

Beşiktaş, milli arada Fatih Karagümrük ile hazırlık maçında karşılaşırken siyah-beyazlılar 2-0 galip gelmiş, maç içinde yaşananlar gündeme damga vurmuştu. Beşiktaşlı futbolcunun kaburgasına tekme atılmıştı! FANATİK'ten edinilen bilgilere göre; hazırlık mücadelesinde yaşananların detayları...

CLUB BRUGGE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR 

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda deplasmanda Club Brugge ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu akşam Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 ile devam eden antrenman, minyatür kale maç ve taktik çalışmasıyla tamamlandı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de izlediği idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

CLUB BRUGGE MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU 

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda Beşiktaş, 21 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de Club Brugge ile karşı karşıya gelecek. Jan Breydel Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu mücadelede Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Dzmitry Dzmitryieu olacak. Maçta VAR koltuğunda Polonya'da Bartosz Frankowski, AVAR'da yine Polonyalı Krzysztof Myrmus oturacak.

Beşiktaş, milli arada Fatih Karagümrük ile hazırlık maçında karşılaşırken siyahbeyazlılar 2-0 galip gelmiş, maç içinde yaşananlar gündeme damga vurmuştu. İşte basına kapalı gerçekleştirilen müsabakanın detayları...

Salih Dursun'un ayağındaki topa hareket halindeyken yatarak müdahale etmeye çalışan Emirhan Delibaş'ın faul yaptığına hükmeden hakem Burak Taşkınsoy, oyunu durdurdu.

EMİRHAN'IN KABURGASINA TEKME ATTI!

Top da o esnada dışarı çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Salih Dursun, yerde oturan 20 yaşındaki oyuncunun kaburgasına tekme attı, korkuya kapılan genç Emirhan kendisini korumak amacıyla yere kapandı. Salih, attığı sert tekmenin etkisiyle bir de Emirhan'ın üzerine düştü ve kolu da aynı şekilde kafasına geldi.

CENK: SEN KİME VURUYORSUN?

Salih'e özellikle Cenk ve Ghezzal tepki gösterdi. Cenk, "Hayırdır, sen kime vuruyorsun?" diye çıkıştı. Kırmızı kart yedikten sonra apar topar sahadan çıkarılan Salih'in maçtan sonra, "Kendimi kaybettim" dediği kaydedildi.

PFDK ise FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 resmi maçtan men ve 26 bin TL ile cezalandırılmasına karar verdi.

TAHKİM'İN KARARI BEKLENİYOR 

43. maddede "Futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunanlara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir" ifadesi olmasına rağmen 12. maddedeki "Fiilin haksız tahrik sonucu işlenmesi halinde cezada indirim yapılır. (2) Disiplin Kurulu, haksız tahrikin derecesini dikkate alarak verilecek cezayı üçte birine kadar indirebilir" maddesini devreye sokup, Salih'i 2 maçla cezalandırdı. Şimdi Tahkim Kurulu'nun nihai kararı merak ediliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık