Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Masuaku, Rosier, Rashica kesin yok, Colley durumları belirsiz

Beşiktaş'ta Masuaku, Rosier, Rashica kesin yok, Colley durumları belirsiz

Süper Lig’de ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sezonun en önemli sınavlarından birine çıkacak olan Beşiktaş’ta takımın 3 as ve 1
genç futbolcusu yarın kesin olarak forma giyemeyecek. Siyah beyazlılardan yapılan açıklamada sakatlıkları nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan ve tedavileri devam eden Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica ve genç futbolcu Yakup Arda Kılıç, Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş'ta dün yapılan idmanda sağ dizinden sakatlanan Omar Colley’in dün çekilen MR’ında ise dizinde kapsüler gerilme ve kısıtlı alanda kemik ödemi tespit edildi. Gambiyalı futbolcunun derbinin kadrosunda yer alıp alamayacağına maç günü karar verilecek. Colley yetişmezse stoperde yine Necip Uysal forma giyecek.

BAiLLY-GHEZZAL’DAN BEKLENTi BÜYÜK

Kartal’da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın takımla antrenmanlara çıkan Eric Bailly ve Rachid Ghezzal’dan beklentisi büyük. Deneyimli
teknik adam bu futbolcuları özel olarak çalıştırırken hem sağ hem de sol bekte eksiklikler nedeniyle Fenerbahçe derbisinde kadroya genç takımdan takviye yapılması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık