Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Konyaspor maçında planlar değişti

Beşiktaş'ta Konyaspor maçında planlar değişti

Fernando Santos, bugün oynanacak Konyaspor maçı öncesinde Kamrrunlu yıldız ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Edinilen bilgilere göre; Kayseri'deki hayal kırıklığı sonrası Santos'un Konyaspor maçında kadroda değişikliğe gideceği belirtildi. Stoperde Necip'in yerine Colley'in oynaması beklenirken, sol bekte Masuaku'nun, orta sahada da Al-Musrati'nin olacağı öğrenildi. Sakatlığı geçen Rashica'nın sağ kanada geçeceği, Muci'nin ise 10 numarada değerlendirileceği kaydedildi.

5 İSİM SINIRDA

Kartal, Konyaspor maçının son hazırlığını dün akşam yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmandan sonra kampa girdi. Beşiktaş’ta Konya maçı öncesi beş oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Gedson, Bakhtiyor, Necip, Amartey ve Demir Ege kart görmeleri halinde 25 Şubat’ta İstanbulspor’la oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

HAKEM NUMANOĞLU

Zorlu müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Burak Pakkan olacak.

"HAZIR DEĞİLİM"

Portekizli çalıştırıcı talebesine, "Hazır mısın? Kendini nasıl hissediyorsun?" diye sordu. Kamerunlu forvet ise "Vücudum yavaş yavaş toparlanıyor. Şu an tam hazır değilim. 1 haftaya daha ihtiyacım var" karşılığını verdi. Aboubakar'ı Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya sürmek isteyen deneyimli hoca, aldığı cevap nedeniyle planlarını değiştirmek zorunda kaldı.

Kadroya alınacak olan 32 yaşındaki golcü, mücadelenin gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil olacak. Bu sezon 22 resmi maçta 1674 dakika sahada kalan Aboubakar, 11 gol atarken 3 de asist yaptı. Yıldız santrfor, son olarak 9 Aralık tarihinde Tüpraş Stadyumu'nda F.Bahçe'ye karşı 3-1 kaybedilen maçta görev almıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık