Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta kıyım başladı!

Beşiktaş'ta kıyım başladı!

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken, iç transferde yapılan iki görüşmeden de 'olumsuz' sonuç çıktı. Yönetim sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan'la yaklaşık 1 ay önce yapılan görüşmede "Haftaya size rakam bildireceğiz" ifadelerini kullansa da, iki yıldıza da ne sözleşme süresi ne de yıllık ücret konusunda bir teklifte bulunulmadığı belirtildi. Siyah-beyazlı yetkililerin görüştüğü takımın iki yerli tecrübeli isimleri Cenk ile Salih'in gemileri yaktığı ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; Cenk Tosun'un kendisiyle yapılan görüşmeden istediğini alamayınca sezon sonunu beklememe kararı aldı. Oynadığı son 11 lig maçında yalnızca 1 gol atabilen tecrübeli oyuncunun performansı yönetimde soru işaretleri yarattı. 32 yaşındaki yıldız oyuncuya "En kısa sürede yeni teklifimizi yapacağız" söze verilmesine rağmen, aradan yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen teklif yapılmadı. ABD ve bazı Avrupa kulüplerinin radarında olan Tosun Paşa'nın bu nedenle kendisine yeni takım arayışlarını hızlandırdığı belirtildi.

YETKİLİLER GARANTİ VERDİ AMA...

Salih'in da sezon sonunda takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Sadece Hasan Arat döneminde değil, Ahmet Nur Çebi döneminde de sözleşme uzatma konusunda neredeyse 'garanti' verilen Salih'e, bugüne kadar resmi bir teklifte bulunulmaması tecrübeli futbolcunun moralini bozdu. Teknik direktör Santos'un iki oyuncu için de "Onlarla yola devam edelim" raporuna rağmen yönetimin bu konuyu son derece ağırdan alması nedeniyle hem Cenk hem Salih'le yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ÜCRETLERDE MAKAS AÇILDI

Beşiktaş ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın görüşmelerinde bu noktaya gelinmesinin asıl nedeninin 'ücret' konusundan kaynaklandığı belirtildi. Beşiktaş yönetimi yerli oyunculara TL bazında sözleşme yapılması şartı koyarken, neredeyse sezonun yarısında forma şansı bulmayan hatta kadroya bile giremeyen yabancıların ise halen euro bazında kazanmaya devam etmeleri; yapılan görüşmelerin tıkanmasında başrol oynadı.

ANLAŞMALI AYRILIK

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği Ante Rebic hayal kırıklığı oldu. Bu sezon 5. teknik direktör olan Fernando Santos'un da gözüne giremeyen Hırvat futbolcu ile 2.5 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzalanmıştı. İdman ve maç performansıyla varlık gösteremeyen Rebic'le Beşiktaş yönetimi yolları ayırmak isterken formül arayışı da başladı. İtalya'dan talipleri olduğu konuşulan Rebic'in karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesi planlanıyor. Beşiktaş yönetimi bu süreçte gelecek sezonki maaştan en az hasarla kurtulmanın peşinde olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık