Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta karar verildi! İşte yeni sezonda kalacaklar ve gidecekler...

Beşiktaş’ta karar verildi! İşte yeni sezonda kalacaklar ve gidecekler...

Mevcut kadroda kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic’le yola devam edilmeyecek. Bu 2 oyuncuya da teşekkür edilerek yollar ayrılacak. Edinilen bilgilere göre; bir diğer kiralık oyuncu Can Bozdoğan’ın ise bonservisinin alınması için görüşmeler devam ediyor.

Bu sezon maaş bütçesini 25 milyon Euro’ya düşürmek için çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, kadro dışı olan Lens, Douglas, N’Sakala ve Ljajic’in de maaşlarından kurtuluyor.

Alex’e gelen teklifler değerlendirilecek

Sezon başında kadroya dahil edilen ancak performansıyla hayal kırıklığı oluşturan Alex Teixeira’ya teklif gelmesi durumunda, oyuncuyla görüşülerek bu teklifler değerlendirilecek.

Sözleşmesi bitecek isimlerden Larin ve Vida’yla ilgili de görüşmeler sürüyor. Her iki oyuncuya da, takımın dengelerini bozmayacak şekilde ücret teklifinde bulunulacak. Larin ve Vida’nın bu teklifleri kabul etmemesi durumunda ise yollar ayrılacak.

Gözler Atiba’da

Beşiktaş’ta sözleşmesi sona erecek olan isimlerden Atiba Hutchinson’la ilgili de verilecek karar merak konusu. Siyah-beyazlı ekibin sembol isimlerinden olan ve aralık ayındaki Dünya Kupası’nda forma giymek isteyen Atiba Hutchinson’la 1 yıllık yeni sözleşme imzalanması da gündemde.

Taraftarların da sevgilisi olan 39 yaşındaki futbolcu için yeni sözleşme teklifi yapılması planlanıyor.

Sezon bitimi ve yapılacak olan seçimli genel kurulun ardından Atiba’yla görüşecek olan siyah-beyazlılar, bu futbolcuyla 1 yıl daha yola devam etmek istiyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık