Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan futbolculardan tepki!

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan futbolculardan tepki!

Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal, Jean Onana kararın kendilerine doğrudan tebliğ edilmediğini ve kırgın olduklarını söylediler. Büyük şok yaşayan beş futbolcudan Bailly “Performans nedeniyle kadro dışı kalmak çok gücüme gitti” derken Ghezzal “Aklım almıyor, bu politik bir karar” dedi. Vincent Aboubakar ve Valentin Rosier de sitemkâr ifadeler kullandılar.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ın önceki gün kadro dışı bıraktığı futbolcular Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal, Jean Onana kararı sosyal medyadan öğrendiklerini ve şoke olduklarını belirtirken kulübe tepki gösterdiler. Kamerunlu forvet Aboubakar “Ne saç ektirdim ne de keyfi bir şey yaptım. Virüs kapmam nedeniyle ağır hastalandım ve 3 maç oynayamadım. Geçen sezon bir çok gol attım. Sezon başı Konferans Ligi maçlarında attığım goller ortada” yorumunu yaptı.

KAMPTA EN DİSİPLİNLİ ÇALIŞAN BENDİM

Şampiyonluk yaşayan son kadroda yer alan isimlerden Valentin Rosier “Her antrenmanda yer aldım. Hiç bir zaman kulübüme saygısızlık yapmadım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Sezon başında transfer edilen Eric Bailly de “Anlamış değilim. Performans nedeniyle kadro dışı kalmak çok gücüme gitti” ifadelerini kullandı. Rachid Ghezzal “Kampta en disiplinli çalışan oyuncuyum. Hiçbir antrenmanı terk etmedim. Bir yanlışlık var. Aklım almıyor” diyerek karara tepki gösterdi.

AÇIKLANAN MAZERETLERİ KABUL EDEMEM

Cezayirli futbolcu ayrıca şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş Kulübü’nün formasını giymekten, kazanmaktan ve takım için savaşmaktan her zaman gurur duydum ve sözleşmemin sonuna kadar bu fırsata sahip olduğum sürece yapmaya devam edeceğim. Ancak ismimin olası davranış sorunlarıyla veya takıma olan bağlılık eksikliğiyle ilişkilendirilmesini kabul edemem. Bu tamamen keyfi ve politik bir karar.” Öte yandan futbolcuların menajerlerinin pazartesi günü için yönetimden randevu aldığı öğrenildi.

KARTAL’DA YENi HEDEF FRANCiSCO CALVO

Beşiktaş’ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba önderliğinde yeni yapılanma çalışmaları şimdiden başladı. Gündeme gelen yeni isim Konyaspor’un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo oldu. Sözleşmesi 11 Ocak’ta ona erecek olan Calvo’ya, Arabistan ve Meksika kulüpleri de talip.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık