Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmıştı. Serdar Saatçı'yı özür de kurtaramadı!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmıştı. Serdar Saatçı'yı özür de kurtaramadı!

Beşiktaş'ta Viktoria Plzen maçındaki etkisiz performansı sonrasında önce oyundan alınıp sonra kadro dışı bırakılan ve 1 gün sonra Avusturya’dan İstanbul’a gönderilen Serdar Saatçı dün başlayan İspanya kampına dahil edilmedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; genç stoper önceki gece sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yönetim, teknik heyet ve taraftarlardan özür diledi. Ancak bu hareketi Serdar Saatçı’nın affedilmesini sağlamadı.

İSTANBUL'DA AYRI ÇALIŞACAK

Siyah beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael, İspanya’ya genç oyunculardan Emirhan Delibaş, Berkay Vardar, Emre Bilgin, Kartal Kayra Yılmaz ve Oğuzhan Akgün’ü götürürken Serdar ise kafileye dahil edilmedi.

Kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrı olarak İstanbul’da çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık