Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta isyan!

Beşiktaş’ta isyan!

Beşiktaş camiası büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Edinilen bilgilere göre; transfer döneminde art arda yaşananların ardından, stada sponsor da henüz bulamayan yönetim eleştiri bombardımanına tutuldu.

Beşiktaş, yaz transfer döneminde sadece bir takviye yapabildi; 2. Lig ekibi Soma'dan Emrecan Bulut'u renklerine kattı. Amartey ve Pereyra ise imza aşamasında… Maddi sıkıntılar ve harcama limiti nedeniyle bonservissiz veya ucuz, ayrıca maaş bütçesine uygun oyuncu arayan siyah-beyazlılar son olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'den aynı gün içinde iki transfer çalımı yiyince, taraftar ve camia isyan etti.

Fenerbahçe'ye giden Djiku ile birlikte ezeli rakiplerine kaptırdığı oyuncu sayısı üç olan Beşiktaş yönetimine istifa çağrıları yapıldı. Siyah-beyazlı camianın ve Türk sporunun önemli figürlerinden Hasan Arat da “Beşiktaşımızı daha fazla üzmeyin. Gereğini yapın” ifadelerini kullandı.

TOSIC ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş’ın eski futbolcusu, menajer Dusko Tosic, Fenerbahçe'ye transfer olan vatandaşı Dusan Tadic için siyah-beyazlı taraftarlardan özür diledi. Tosic “Beşiktaş'la sözleşme imzalaması için günlerce uğraştığım Dusan Tadic'in son kararı Beşiktaş olmadı. Bilginize, saygılarımla” dedi.

ERDAL TORUNOĞULLARI: GEÇMİŞE PARA ÖDENMEZ

Beşiktaş’ta uzun yıllar yöneticilik yapan ve transferden sorumlu olan Erdal Torunoğulları, Tadic'te yaşanan hayal kırıklığının ardından “Bizdeki temel hata, futbolcunun geçmişine para ödemek. Oysa asıl yapılması gereken, futbolcunun geleceğine yatırım yapmaktır” açıklamasını yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık