Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta isyan bayrağı çekildi!

Beşiktaş'ta isyan bayrağı çekildi!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor'u ağırlarken karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi ve siyah beyazlıların galibiyet hasreti sürdü. Edinilen bilgilere göre; Süper Lig'deki en son galibiyetini lig sonuncusu İstanbulspor karşısında alan siyah beyazlıların galibiyet hasreti 5 maça çıktı. 

İstanbul galibiyeti sonrası Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor maçlarından yenilgiyle ayrılan siyah beyazlılar, 31. haftada Beşiktaş ile berabere kalmıştı.

SEMİH'İN GOLÜ YETMEDİ

Tüpraş'taki 32. hafta mücadelesine mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un attığı golle öne geçti.

18 yaşındaki genç golcü, Beşiktaş formasıyla bu sezon ligdeki 10. golünü kaydederken 3 puana yetmedi.

Ligde Hatayspor, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Konyaspor ve İstanbulspor maçlarında 1 gol bulan Semih Kılıçsoy, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor’a karşı da 2’şer gol atma başarısı gösterdi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 maçta görev alan 18 yaşındaki oyuncu, 11 gol atıp 3 de asist yaptı.
Karadeniz ekibi karşısında mücadeleye 11'de başlayan Semih, 90 dakika sahada kaldı.

TRİBÜNLER ÇOK KIZGIN

Samsunspor'un golünü engel olamayan Kara Kartal'da galibiyet özlemi 5 maça çıkarken siyah beyazlı tribünler isyan bayrağını çekti.

PROTESTO SESLERİ YÜKSELDİ

Siyah beyazlı takımda Portekizli Teknik Direktör Fernando Santos'a taraftarlardan tepki geldi.

Portekizli teknik adam, mücadele öncesi anons sırasında ve maç esnasında ıslıkla protesto edildi.

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın son dakikalarında da Fernando Santos'u istifaya çağırdı.Siyah-beyazlı tribünler, "Fernando Santos istifa" tezahüratlarıyla Portekizli teknik adama tepki gösterdi.

FERNANDO SANTOS'UN KARNESİ

Beşiktaş'ta taraftarların tepki gösterdiği Fernando Santos, siyah-beyazlıların başında 16 maça çıktı.

Beşiktaş, deneyimli teknik adam yönetimindeki 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

ALEX OXLADE-CHAMBERLAİN 115 GÜN SONRA SAHADA

Beşiktaş’ın İngiliz futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain, sakatlığının ardından Samsunspor müsabakasıyla birlikte 115 gün sonra forma giydi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Samsunspor ile oynadığı müsabakada İngiliz futbolcu Alex Chamberlain uzun bir aradan sonra sahalara döndü. Mücadeleye yedek başlayan Chamberlain, karşılaşmanın 67. dakikasında Milot Rashica’nın yerine oyuna dahil oldu. 30 yaşındaki futbolcu böylece sakatlığının ardından 115 gün sonra forma giydi.

Alex Oxlade-Chamberlain, son olarak Süper Lig’in 16. haftasında Tüpraş Stadyumu’nda oynanan Alanyaspor müsabakasında forma giymişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık