Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta istenmeyen oyuncu sıkıntısı

Beşiktaş'ta istenmeyen oyuncu sıkıntısı

Flaş transferlerle geçen yılki şampiyon kadrosunu genişleten Beşiktaş'ta gitmek istemeyen yabancı oyuncuların sıkıntısı yaşanıyor. Kartal Yiğit'in AJANSSPOR'daki haberine göre; transfer döneminde Salih Uçan, Kenan Karaman, Valentin Rosier, Mehmet Topal, Rachid Ghezzal'i kadrosuna katan kaleci Mert Günok ve santrafor Mitchy Batshuayi için gün sayan siyah beyazlılarda bir yandan yollarını ayırmak istediği futbolcuların kararını bekliyor. İstenmeyen oyuncularsa Adem Ljajic, Tyler Boyd, Jermain Lens, Douglas...

Çaykur Rizespor Boyd ve Douglas'ı istedi

Sezonun açılış maçında Beşiktaş'a 3-0 yenilen Çaykur Rizespor, siyah beyazlılarda istenmeyen Tyler Boyd ve Douglas'a talip oldu.  Karşılaşma sonra Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşerek  bu talebi iletti.

Beşiktaş olumlu bakıyor ama..

Başkan Çebi'nin Tahir Kıran'a gereken her türlü kolaylığı yapacağını söylediği öğrenildi. Beşiktaş'ın bu olumlu tavrına karşılık Boyd ve Douglas'ın İstanbul'dan ayrılmaya soğuk bakması transferin gerçekleşmesindeki en önemli engel olarak gözüküyor. Futbolcular takımdan ayrılma niyetlerinin olmadığını Beşiktaş yönetimine bildirdi.

Boyd Sivas'a gitti, Douglas direndi

Geçen sezon kadroda düşünülmeyen iki oyuncu farklı tavırlar sergilemişti. Boyd, ligin ikinci yarısında Sivasspor forması giymişti. Douglas ise herhangi bir takıma gitmeyi reddetmiş, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürmüştü. Bu sezonun başında Malatyaspor, Douglas'a talip olmuş ancak Brezilyalı oyuncu bu teklifi de geri çevirmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık