Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta iç transfer operasyonu

Beşiktaş'ta iç transfer operasyonu

Beşiktaş'ta iç transfer görüşmeleri Rachid Ghezzal ile başladı. Edinilen bilgilere göre; son iki sezondur yakasını sakatlıklardan kurtaramayan Ghezzal, sözleşmesindeki opsiyon maddesinden dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. 31 yaşındaki futbolcunun kontratında ‘Son sezonunda 20 maç oynarsa kontratı bir yıl uzar’ maddesi bulunuyor. Ghezzal, bu madde nedeniyle bu sezon fazla oynatılmadığını düşünüyor. Bir dönem kadro dışı bırakılan Cezayirli şimdiye dek 16 maçta forma giydi. Onunla görüşen isim ise Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar’dı.

Ghezzal’a opsiyon maddesinin kendileri için önemli olmadığını belirten Uçar, “Gerçek performansını gösterdikten sonra kimse seni dışarıda bırakmaz. Beşiktaş, hazır bir Ghezzal ile devam eder” dedi.

Yönetim, sözleşmenin uzaması halinde başarılı futbolcudan indirim istemeyi planlıyor. Ghezzal şu an ‘bonus’larla 3 milyon Euro’ya yakın kazanıyor.

ABOUBAKAR'A AF YOLDA

Geleceği merak edilen isimlerden Vincent Aboubakar’a da af çıkıyor. Fernando Santos, tedavisine Kamerun Milli Takımı’nda devam edilen tecrübeli golcüyü takıma kazandırmak istediğini yönetime iletti.

Santos, İstanbul’a döndüğünde görüşecek futbolcuyu en kötü ihtimalle sezon sonuna kadar oynatacak.

Aboubakar’ın 1 yıl daha kontratı bulunuyor. 3.1 milyon Euro garanti ücret kazanan bu oyuncudan da indirim istenmesi gündemde.

SALİH DEVAM, CENK BEKLİYOR

Sözleşmesi bitecek isimlerden Salih Uçan’a 20 milyon TL artı ‘bonus’ları içeren yeni bir teklif yapılması kararı alındı. Salih’in tavrına göre pazarlıklar ilerletilecek.

Cenk’e de 25 milyon TL önerilecek ancak golcü yıldızın ABD’den iyi bir teklif alması nedeniyle düşünmek için süre istediği belirtiliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık