Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş’ta gözler Alex Oxlade-Chamberlain’de!

Beşiktaş’ta gözler Alex Oxlade-Chamberlain’de!

Beşiktaş’ta Alex Oxlade-Chamberlain transferi için geri sayım sürüyor. SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; Başkan Ahmet Nur Çebi'nin İngiltere'de yaptığı görüşmenin ardından mali şartlarda anlaşma sağladığı 29 yaşındaki İngiliz futbolcu, siyah-beyazlı yönetimin sakatlık endişesini gidermek için kendi isteğiyle İstanbul'a geldi.

“Her türlü testten geçmeye hazırım” diyen Chamberlain'in geçmiş sakatlık raporları incelenirken detaylı sağlık kontrollerinden geçirildiği öğrenildi. Yönetim yapılan geniş kapsamlı taramadan gelecek olumlu raporu bekliyor. Sağlık heyeti transfer için ‘sakatlık engeli yoktur’ onayı verirse Chamberlain ile 2+1 yıllık kontrat imzalanacak.

Beşiktaş'ın Liverpool'dan ayrılan yıldız orta sahaya yıllık 2.8 milyon Euro maaş artı 1.5 milyon Euro imza parası vereceği öğrenildi. Sağlık heyetinden gelecek olası olumsuz raporda ise Lyanco transferinde olduğu gibi Chamberlain İngiltere'ye geri dönecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık