Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta gerginlik! Çebi ve Yamantürk arasında flaş sözler!

Beşiktaş'ta gerginlik! Çebi ve Yamantürk arasında flaş sözler!

Beşiktaş'ın dün yapılan divan kurulu toplantısında kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi ile divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk arasında gerginlik yaşandı. Spor Arena'da İsmail Er'in haberine göre; kürsüye ilk olarak çıkan Yamantürk, Çebi’ye artık ulaşamadığını belirterek sert eleştiriler yöneltti. Yamantürk, “Bu başkanımızla istişare yapamıyoruz. Aklımıza yatmayan şeyler var. 3 yılda neden 5 antrenör değişti? Çebi Bey ile bu çatı altında olmasak arkadaşlık yapmayız, komşuluk yapmak da istemeyiz. Allah korusun akraba da olmak istemeyiz. Siz hakaret ediyorsunuz, ben tespit ediyorum. İstiyorsunuz ki susalım, bildiğiniz gibi yapalım” diye konuştu.

Bu abes kelimeleri şiddetle kınıyorum

Yamantürk'ün ardından kürsüye çıkan Çebi, eleştirilere yanıt verirken zaman zaman sinirlendi ve konuşmasını yarıda bırakıp indi. Çebi, şunları söyledi: “İkinci başkanıyla beni arattıran Sayın Divan Kurulu Başkanı’mızın, ikinci başkanımla konuşmasından neden rahatsız olduğunu anlamış değilim. Ben kimseyle ortaklık yapmayı, komşu olmayı düşünmüyorum. Bu abes kelimeleri şiddetle kınıyorum! Biz geldiğimizde borç 3 milyardı, 600-700 milyon faizi vardı. Elektrik sorunu vs., 6 aylık maaş ödenmemişti, UEFA için gereken borçsuzluk yazıları yoktu.

Pandeminin yükü 115 milyon euro

Cebimizden 675 milyon lira kefalet verip kulübü ayakta tuttuk. 3 milyar borç gelene kadar ağzınızı açmadınız. Geldiğimizde 92 milyon Euro olan takım bütçesini 45 milyon Euro’ya çektik. Benim dönemimdeki zarar 300 milyon lira. Ekonomik anlamda kulübü doğru idare ettiğim konusunda şüphem yok. Delikleri kapattık, giderleri kapattık. Pandemi 115 milyon Euro yük getirdi. Yani 2.3 milyar lira. Toplam 3 milyar lira, benim yönetimimden kaynaklanmayan problem var. Pandemi olmasa 2 milyar daha az borçlu olacaktı bu kulüp. Biraz olsun insaf! Yapılan yanlış hiçbir şey yok. ‘Geldiğimiz borçları öderiz’ diyen Divan Başkanı’na şunu söylüyorum; ödeyebilecekseniz, benim size hizmet etmek boynumuzun borcu. Gelirsiniz buraya, biz size gereken desteği veririz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık