Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta gençlik krizi!

Beşiktaş'ta gençlik krizi!

Yıllar süren özkaynak organizasyonunun meyvelerini toplamayı bekleyen ve buradan gelecek paraya önem veren Beşiktaş, üst üste vedalarla sıkıntıya girdi. SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; 2000-2005 arası jenerasyonunun önemli futbolcularından önce Rıdvan Yılmaz, yurtdışında oynama hedefini gerekçe göstererek takımdan ayrıldı. 21 yaşındaki milli sol bek, 4 milyon Euro'su garanti, 2.2 milyon Euro'su performansa bağlı olarak Glasgow Rangers'a satıldı. Ardından Emirhan İlkhan'ın da takımdan gideceği ortaya çıktı.

GERİ DÖNÜŞ YAPMADI

Emirhan’ın sözleşmesinde 4.5 milyon Euro'luk çıkış maddesi olduğu, Torino'nun bunu kullanacağı öğrenildi. Bu veda da camianın tepkisini çekti. Ve üçüncü ayrılık da ufukta… Kadro dışı durumdaki Serdar Saatçı'nın af şartını kabul etmediği belirtiliyor. 19 yaşındaki stopere “2023'te bitecek sözleşmeni 5 yıl uzat, affedelim” mesajı verilmişti. Serdar, günler geçmesine rağmen olumlu geri dönüşte bulunmadı.

MENAJER HAMLESİ

Siyah-beyazlı yönetimin, genç futbolculara menajer uyarısında bulunduğu iddia edildi. Gelen bilgilere göre futbolculara, menajerleriyle ilgili kulübe bilgi verilmesi istendi. Yönetimin, bazı menajerleri ‘yasaklı' ilan edeceği, gelecek bildirime göre futbolculardan farklı bir temsilci belirlemelerini isteyeceği öne sürüldü.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık