Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta genç futbolcu Fernando Santos ile formayı unuttu

Beşiktaş'ta genç futbolcu Fernando Santos ile formayı unuttu

Büyük beklentilerle bu sezon beşinci teknik direktör olarak Beşiktaş’ın başına geçen Fernando Santos, saha içi sonuçları kadar kadro seçimi nedeniyle de hedef tahtasında... Edinilen bilgilere göre; Portekizli hocanın en çok eleştirildiği konuların başında Demir Ege ile Amartey arasındaki tercihi geliyor. Demir Ege, Santos öncesi lig ve Avrupa’da 4’ü 11’de 19 maça çıkarken; Amartey, Afrika Kupası’n dan döndükten sonra adeta formayı unuttu. Santos ligdeki son 8 maçın 7’sinde Amartey’i oynattı; 19 yaşındaki ön libero ise 1 maçta sadece 1 dakika süre alabildi.

ABOUBAKAR BELİRSİZLİĞİ

Vincent Aboubakar’ı satmak isteyen Beşiktaş yönetimi, 5-6 milyon Euro’luk teklifler bekliyor. Son Başakşehir maçında ilk 11’e dönen Kamerunlu forvete tatminkar teklifler gelmemesi halinde ise yola devam edilmesi gündemde...

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık