Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in performansındaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in performansındaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Beşiktaş’ın yıldızı Gedson Fernandes, sezonun ilk bölümünde takımını taşıyan isim olmuştu. Portekizli orta saha oyuncusu, özellikle devre arası transfer döneminde büyük bir düşüş yaşamıştı. Gedson’un yaşadığı performans düşüklüğünün konusu ise büyük merak konusu oldu. Portekizli yıldızın performansını düşüren üzüntünün asıl nedeni belli oldu. Öte yandan, Beşiktaş'ın yeni transferinin takımda kalıp kalmayacağına sezon sonunda karar verilecek.

Fanatik'ten edinilen bilgilere göre; devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’ten kiralanan Joe Worrall’ın geleceği merak konusuydu. Şimdiye kadar Siyah-Beyazlı forma altında 4 maça çıkan İngiliz savunmacı ile ilgili henüz bir karar verilmedi. Fakat 27 yaşındaki futbolcu, kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmeye sıcak bakıyor. Ancak yönetim, kararını sezon sonunda hazırlanacak rapora göre verecek.

Gedson'un büyük üzüntüsü! 

25 yaşındaki futbolcu, yıllık ücretler konusunda rahatsız olduğunu belirtti. Yıldız oyuncu, özellikle Al Musrati’nin yıllık 2.7 milyon Euro net ücret kazandığını öğrendikten sonra bir hayli moralini bozdu. Gedson, “Geçtiğimiz eylül ayında 500 bin Euro iyileştirme ile 1.7 milyon Euro yıllık ücretim var. Ara dönemde takıma katılan birine bunun iki katını verip, daha iyi performans beklemek hayal kırıklığı yarattı” şeklinde görüş bildirdi.

Yerliler de memnun değil

Bu arada ücret konusunda şikayet eden oyuncu, sadece Gedson Fernandes değil. Takım içinde oyuncular arasındaki bu ücret dengesizliği üst seviyeye ulaşmış durumda. Benzer şekilde sözleşmesi biten Cenk ve Salih’in de ödemeleri TL bazında olduğu için kur farkındaki dengesizlikten ötürü yerli oyuncular, mevcut durumdan memnun değil.

Arat savunmuştu

Özellikle futbol yaşantısı boyunca kiralık ve satılık olarak tüm transferleri bedelsiz olan Al-Musrati’nin açıklanan maliyeti de dudak uçaklatmıştı. Beşiktaş, oyuncuya yarım sezon için 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 11 milyon Euro satın alma opsiyonu ödemişti. Yıllık maaşı da 2.7 milyon Euro olan Libyalı oyuncunun, maliyeti 15 milyon Euro’yu buluyor. Başkan Hasan Arat ise son divan toplantısında transferi savunup, “Portekiz ve Avrupa’nın önemli kulüpleri kendisini istiyordu. Bizi tercih etti” demişti.

Ajdin Hasic göz dolduruyor

Beşiktaş’ta bir türlü bekleneni veremeyen Ajdin Hasic, şu anda kiralık olarak formasını giydiği Sarajevo’da göz dolduruyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon toplamda 23 maça çıktı. Hasic, söz konusu karşılaşmalarda 8 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 de gol pası verdi. Hasic, sezon sonunda yeniden Beşiktaş’a geri dönecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık