Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi hazırlıkları başladı! Şenol Güneş idman öncesi bazı futbolcularla özel görüştü

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi hazırlıkları başladı! Şenol Güneş idman öncesi bazı futbolcularla özel görüştü

Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş idaresindeki antrenmanda Ümraniyespor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular salonda, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Edinilen bilgilere göre; basına açık yapılan idman, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan idman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Pazar günkü maçta oynayan futbolcular, salonda jenerasyon çalışması yaptılar. Diğer oyuncuların ısınma çalışması yaparak başladıkları antrenman; pas, taktik çalışması, dar alanda oynanan maç ve şut çalışmasıyla tamamlandı.

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcularla antrenman öncesi bir araya geldikleri basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beşiktaş, Galatasaray maçının hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 2 Kasım Çarşamba saat 11.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

ROSIER, BERKAY VE MULEKA'YLA ÖZEL GÖRÜŞME

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Güneş, idman öncesinde Rosier'le, antrenman sırasında Berkay Vardar'la ve çalışmanın son bölümünde de Muleka'yla özel olarak görüştü.

Topla yapılan oyunla başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Yarı sahada gerçekleşen çift kale maç ve ardından kanat organizasyonuyla devam eden idman, son bölümdeki şut çalışmasıyla tamamlandı.

Sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal dışında eksik futbolcu bulunmazken, antrenmandaki neşeli görüntüler ise dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık