Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta forvette kim oynayacak?

Beşiktaş'ta forvette kim oynayacak?

Siyah-Beyazlılar, Spor Toto Süper Lig ’de 27. haftayı 3-2’lik Sivasspor galibiyetiyle tamamlamıştı. Fanatik'ten edinilen bilgilere göre; zorlu mücadelede Kara Kartal’a zaferi getiren goller; Michy Batshuayi (2) ve Rachid Ghezzal’dan gelmişti. Son dönemde form olarak çıkışta bulunan iki futbolcu, bu akşam Kayserispor’la oynanacak kritik karşılaşmada da Kara Kartal’ın en önemli kozu olacak.

Ligde 11 golü ve 4 asisti bulunan Batshuayi, hücum hattında efektif görüntüsünü sürdürerek, takımına skor katkısı yaparak turu getiren isim olmaya çalışacak. Teknik direktör Önder Karaveli’den aldığı görevle sık sık hücum hattının ön bölgesine çıkarak pozisyon arayacak olan tecrübeli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal da hem asistleri hem de golleriyle bu karşılaşmaya damgasını vurmayı hedefliyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık