Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta flaş sakatlık! İdmanı gözyaşlarıyla terk etti! Kulüpten açıklama geldi!

Beşiktaş'ta flaş sakatlık! İdmanı gözyaşlarıyla terk etti! Kulüpten açıklama geldi!

Dün yapılan antrenmanda omzundan sakatlan Beşiktaş'ın 21 yaşındaki kanat oyuncusu Oğuzhan Akgün, antrenmanı gözyaşları içerisinde terk etti. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ın genç futbolcusu Oğuzhan Akgün, Antalya kampında yapılan antrenmanda sakatlandı. Omzunun üzerine düşen 21 yaşındaki kanat oyuncusu antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Oğuzhan Akgün, sahayı terk ederken gözyaşlarını tutamadı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Beşiktaş JK Sağlık Kurulu Koordinatörü Doç. Dr. T. Kerem Ülkü tarafından Oğuzhan Akgün’ün sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapıldı:

"Futbol A Takımımızın Antalya kampında bugün gerçekleştirdiği antrenman sırasında sol omzunun üzerine düşerek idmana devam edemeyen futbolcumuz Oğuzhan Akgün’ün yapılan MR görüntülemesinde köprücük kemiği-kürek kemiği (akromiyoklavikular eklem) eklem kapsülünde gerilme ve yırtık saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

KONDİSYON VE TAKTİK ÇALIŞTILAR

Siyah beyazlı futbolcular Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalıştılar. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. 4 grup halinde 5’e 2 çalışması yapıldı. Antrenman, dar alanda teke tek ve ikiye iki oynanan maçların ardından dar alanda oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi. Çift kale maçta kazanan takım penaltı atışları sonucunda belirlenirken, kazanan takımda yer alan futbolcular galibiyet pozu verdi.

Öte yandan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güneş, “Oyuncular iyi niyetliler, iyi çalışıyorlar. Anlattıklarımızın anlaşılmasını ve anlattıklarımızın maçta uygulanmasını istiyoruz. Günde iki idman yapacağız. Bir haftayı yoğun geçireceğiz. Oynanan oyunu daha nasıl geliştirebiliriz, onun üzerinde çalışıyoruz. Mesafe aldığımızı düşünüyorum. Takımın genel havası iyi. Kamp yaptığımız Gloria Sports Arena çok iyi. Hem kupa hem lige kadar da hazır olacağız. Ghezzal’ın tedavisi sürüyor. Umut yakında takıma katılır. Josef de haftaya aramıza katılır.



Transferle ilgili rakam ya da oyuncu konuşmadık. Takımdan kimse gitmiyor, takıma kimseyi de almıyoruz. Devre arasında transfer mümkün. Benden önceki hoca kötü, ben iyiyim olgusunu doğru bulmuyorum. Eksik varsa düzelteceğiz. Biz de yanlış yapacağız. Hatalar düzeltilerek başarı gelir. Oyuncu sürekli hata yaparsa o zaman gidecek. Bizim için öncesi yok. Başkasını suçlayarak kendimizi aklamaycağız. Mevcut oyuncularla en iyisini yapacağız. Her maçı kazanmak için oynayacağız. Beşiktaş büyük camiadır, oyun ve skor üstünlüğünü sağlamak için sahaya çıkar. Bunu oyuncularımıza aktarıyoruz. Beşiktaş’ın felsefesine ben de oyuncu da ayak uydurmak zorundayız. Bundan öncesini hiç konuşmuyoruz. Sadece çalışmaya ihtiyacımız var.



Caner Erkin’i severim, iyi bir oyuncudur. Caner’le hiç görüşmedim. Onunla ilgili bir düşüncemiz yok. Eldeki oyuncularla altı maçı geçireceğiz. Ondan sonra düşüncelerimi yönetime ileteceğim, yönetim kararını verecek.



Ghezzal’ın şubat ayının başında takıma katılmasını bekliyoruz. Josef daha iyi durumda. Lig maçlarına kadar takıma döneceğini düşünüyorum.



Basit insanlar iftira atar, dürüst insanlar sabreder. Yeter ki vicdanımızı rahat tutacak işler yapalım. Güzellikleri ortaya çıkaralım.



Mükemmel olmak için bir çalışma vardır. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak da zordu, gruptan çıkmak da zordu. Önemli olan doğru işler yapmak. Başkan bir vizyon ortaya koyuyor. Ben başkanın niyetini de düşüncesini de biliyorum.



Şu anda çok zor bir durumdan geçiyoruz. Oyuncu oynayacak, oynamayacak, sonra kızacak, bunlar hep yaşanacak. Bu sırat köprüsünden geçeceğiz. Geçtikten sonra önümüz aydınlık. Zirveye çıktıktan sonra kıymetini bileceğiz.”
dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık