Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Weghorst imza için İstanbul'a geliyor

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Weghorst imza için İstanbul'a geliyor

Hollandalı futbolcunun Beşiktaş’a imza atmak için bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin “Çok uzayacağını sanmıyorum. Kararı olumlu gözüküyor, şu anda kulübüyle uğraşıyoruz” dediği Wout Weghorst’un haftalardır beklenen transferi nihayet imza aşamasına geldi. Burnley Kulübü ve Hollandalı futbolcu ikna edilirken sadece küçük detaylar kaldı. Yıldız oyuncunun bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş golcü transferinde mutlu sona çok yaklaştı... Siyah beyazlılar uzun süredir görüşme halinde oldukları Wout Weghorst’u ve kulübünü ikna etmeyi başardı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin “Çok uzayacağını sanmıyorum. 2-3 gün içinde bitmesi lazım. Kararı olumlu gözüküyor, şu anda kulübüyle uğraşıyoruz” dediği Weghorst siyah beyazlıların tüm şartlarını kabul ederken sadece çok küçük detayların kaldığı, bunların aşılabileceği belirtildi.

AVRUPA’DAN TEKLİF BEKLİYORDU

Gerek Beşiktaş yönetimi ve teknik direktör Valerien İsmael’in büyük çabaları, gerekse Weghorst’un Avrupa’dan beklediği diğer teklifleri alamaması sonucu tecrübeli futbolcu siyah beyazlılara “Tamam” dedi. Burnley Kulübü de uzun uğraşların ardından kiralama seçeneğiyle ikna edildi. Henüz yarım sezon önce çok yüksek bir bedel ödeyerek kadrosuna dahil ettiği yıldız oyuncu ile Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunan İngiliz ekibi başta kiralama bedeli istese de sonunda ikna edildi. Beşiktaş, Weghorst için kiralama bedeli ödemeyecek.

BURNLEY’DE YARIM SEZON OYNADI

Wout Weghorst ise kiralık oynadığı bir yıllık süreçte Beşiktaş Kulübü’nden 2.7 milyon Euro garanti para alacak. Kontrata dair çok ufak detayların kaldığı belirtilirken 29 yaşındaki oyuncunun bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından resmi imzayı atması bekleniyor. Burnley’e geçen sezon devre arasında 17.5 milyon Euro’ya Wolfsburg’dan transfer olan Weghorst Premier Lig’de 20 maçta 2 gol atabilmişti.

KARTAL iLE YENi BiR BAŞLANGIÇ PEŞiNDE

Profesyonel kariyerine Emmen’de başlayan Wout Francois Maria Weghorst Hollanda günlerinde Heracles ve AZ Alkmaar’da oynadı. AZ’den gittiği Wolfsburg’da 118 maçta 59 gol atan Hollandalı yıldız Burnley’de ise 13 maçta sadece 2 gol atarken hayal kırıklığı yarattı. 29 yaşındaki oyuncu Beşiktaş ile yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık