Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Valerien Ismael ile yollar ayrıldı!

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Valerien Ismael ile yollar ayrıldı!

 

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor karşısında henüz 31. saniyede 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael ile yolları ayrıldı.

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Beşiktaş yönetimi, Valerien Ismael ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

450 BİN EURO ÖDENECEK

NTV Spor'un haberine göre, Fransız çalıştırıcıya sezon sonuna kadar olan alacağının yarısı ödenecek. Yaklaşık 450 bin Euro alacak olan Ismael, sözleşme feshi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

GÖREVE 7 ADAY

İlhan Palut, Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay isimleri şu anda Beşiktaş yönetiminin masasında. Yeni teknik adamın kesin olarak yerli olması beklenmiyor, yabancı da olabilir. Yabancı olursa kimse tarafından tartışılmayacak bir teknik direktör arayışı var. Herkesin olumlu fikirde olacağı bir yabancı teknik direktör olur. İçeride bir kısım yerli, bir kısım yabancı diyor. Şu anda yabancı teknik adam için de görüşmeler devam ederken Lucescu ve Steven Gerrard'ın isimleri geçiyor.

STEVEN GERRARD İDDİASI

Bein Sports'un haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktörlük için Steven Gerrard adaylar arasında.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN AÇIKLAMA

Beşiktaş ile 2 sezon art arda şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş, A Spor muhabiri Sercan Dikme'ye bugün öğleden sonra şu açıklamayı yaptı:

Bana gelen bir şey yok. Konuşuluyor, duyuyorum. Bir şey olursa duyarsınız.

SERGEN YALÇIN KONUŞTU

Sercan Dikme, Sergen Yalçın ile de konuştuğunu ve durumla ilgili Yalçın'ın şunları söylediğini ifade etti:

Ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ın hocası varken konuşmam doğru olmaz. Ben Beşiktaş'ın evladıyım. Her zaman isteyeceğim şey Beşiktaş'ın başarılı olmasıdır.

SİNAN ENGİN: SERGEN YALÇIN TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTEMİYOR

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş'ın Hatayspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından Sergen Yalçın'ın geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Sinan Engin, "Sergen Yalçın ile konuştum, takım çalıştırmayacak. İstemiyor yani… İkna ederler mi bilmiyorum ama şu an için böyle bir düşüncesi yok. Ismael olmadı. Sevgili Başkan Ahmet Nur Çebi, gereken operasyonu yap. Valerien Ismael ile devre arası yollar ayrılır gibi görünüyor." ifadelerini kullanmıştı.

HATAY'DA SERGEN YALÇIN TEZAHÜRATLARI

Skor 2-1 olduktan sonra istifa seslerini daha da yoğunlaştıran Siyah-beyazlı taraftarlar maçın sonuna doğru 'Sergen Yalçın' diyerek tezahürat yaptı. Beşiktaş taraftarı, geçen hafta oynanan Trabzonspor maçında da Ismael'e tepki göstermiş ve Fransız teknik adamı istifaya davet ederek Sergen Yalçın lehine tempo tutmuştu.

CEYHUN KAZANCI'NIN DURUMU NE OLACAK?

Sercan Dikme, Şenol Güneş ile çalışmayı istemediği iddia edilen sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın durumuna ilişkin de şu bilgileri verdi:

Teknik direktörün henüz belli olmadığı ortamda sportif direktörle ilgili de net bir ifade kullanamıyorum. Ceyhun Kazancı'nın Şenol Hoca ile çalışmama isteğini yakın çevresine söylediği konuşuluyordu, teyit ettiremedim bunu kendisine. Bu yüzden sportif direktör ile ilgili nasıl bir yol haritası çıkar bilemiyorum.

İşte Valerien Ismael'in Beşiktaş'a geldiğinden bu yana yaptıkları ve yaşanan süreç:

- Gelir gelmez kesinlikle 3-4-3 oynatacağını ve geçmişte çalıştırdığı takımları 150 maç bu sistemle oynattığını açıkladı. Lig bitinceye kadar da 3-4-3 oynattı.

- Yeni sezon planlamasını yaparken tüm transferler 3-4-3'e göre yapıldı ve yaklaşık 45 gün sadece 3-4-3 formasyonu çalışıldı. Ancak; transferlerden sonra stoper eksikliği kendini çok net belli etti.

- Futbolla ilgili herkes, Beşiktaş'ın yeni sezonda 3-4-3 oynamasını bekleyip, tartışmalarını bunun üstüne yaparken, ligin başlamasına 6 gün kala bir anda her şeyden vazgeçip Sampdoria hazırlık maçıyla 4'lü sisteme geçiş yaptı ve bir daha 3-4-3'e dönmedi.

- Fransız teknik adamın bu çok ani karar değişikliğinde, hazırlık maçlarında oynanan futboldan hiç de memnun olmayan ve sosyal medya vasıtasıyla kendisini sürekli eleştiren taraftarların çok etkili olduğu iddiaları azımsanmayacak seviyedeydi.

- Beşiktaş, oyun gücü olarak lige iyi başlasa da, ikinci haftada 3-0 öne geçilen ve 3-3 bitirilen Alanyaspor maçı taraftarda adeta bir patlamaya yol açtı. Bu maçta takımın 10 kişi kalması ve açıkça görülen hakem hatalarına rağmen, taraftarın tüm algısı takımın 60-65 dakika tamamen defansa çekilmesi üzerineydi ve hoca ile taraftar arasındaki ilk kopma resmen başladı.

- Beşiktaş'tan puan alan takımların oyun düşüncesi ve puan aldıktan sonraki açıklamaları hep aynı yöndeydi ve bu açıklamaların sahadaki karşı uygulamalarına bir çözüm üretemedi. Bu açıklama 'Beşiktaş'ın 60 veya 70'den sonra oyundan düşeceğini biliyorduk ve planımızı buna göre yaptık' açıklamalarıydı.

- Oyunu yeterli seviyede okuyamaması ve yaptığı değişiklikler hep eleştiri konusu oldu. Hatayspor maçında da devrenin bitiminde Muleka'yı oyundan çıkarması, Josef'i çok fazla oyunda tutması işaret edilen yanlışlardandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık