Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Ghezzal ve Amir Sivasspor deplasmanında!

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Ghezzal ve Amir Sivasspor deplasmanında!

Sivas 4 Eylül Stadı bugün Süper Lig’de hem zirve yarışını hem de küme düşme hattını ilgilendiren bir maça sahne olacak. 23. haftaya 21 puanla 14. sırada giren Demir Grup Sivasspor, 39 puanla 4. basamakta yer alan Beşiktaş’ı konuk edecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek.

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Sivasspor'da sakatlıkları bulunan futbolculardan Yatabare oynamayacak; Ulvestadt ve N’Jie’nin durumu maç saatinde belli olacak. 5 maçlık galibiyet serisi hafta içinde Karagümrük karşısında (1-1) sona eren Beşiktaş’ta ise cezalı Gedson ile sakat olan Josef, Salih ve Redmond yok. Siyah beyazlılarda yeni transfer Amir Hadziahmetovic’in ilk 11’de oynaması beklenirken, sakatlığı tamamen iyileşen Ghezzal da 3.5 ay sonra maç kadrosuna alındı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık