Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy, Ghezzal ve transfer sözleri

Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy, Ghezzal ve transfer sözleri

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Trabzonspor maçı sonrası şunları söyledi:

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Transfer çalışmaları devam ediyor. Avrupa'da bitti, biz de devam ediyor. Arayışlarımız var. Bugün bir oyuncu geldi. Nottingham Forest'ın kaptanı ve lider bir oyuncu. İki kulüp anlaşmaya çok yakın. Yarın resmi açıklama olur. O mevkide ve diğer mevkilerde, istediğimiz şekilde gelişirse transfer yapacağız.

"SEMİH'İ UZUN SÜRE TUTAMAYIZ"

Semih umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldız. Bu sezon bitmez, teklifler zaten başladı. Sezon sonunda hele bir de Montella da kadroya davet edecektir. Ondan sonrasına bakacağız. Semih için en hayırlısı olacak.

Kazanamadığımız 3 maçta da zaman zaman iyi oyunlarımız oldu. Özellikle Sivasspor maçında ikinci yarısında iyi oynadık. Son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Semih, bizim için hakikaten forvette önemli bir silah. Onun olmadığı maçlarda zorlanıyoruz.

"ÇOK FAZLA AYRILIK OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Hocamızın beklentisi oyuncu alımı. Oyuncu satışıyla ilgili hocadan bir şey gelmedi. Kadroda ayrılan bazı genç oyuncular var performansıyla alakalı. İlk 11 ve yedeklerden çok fazla bir ayrılık olacağını düşünmüyorum.

"HER TAKIM İÇİN ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ"

Biz tüm takımlarımız için adalet istiyoruz. Bizim mesela bugün, Baniya'nın Semih'e yaptığı hareket aklımıza takıldı. Her takımın kendine göre haklı olduğu pozisyonlar var. Biz her takım için adil yönetim istiyoruz.

"GHEZZAL'IN SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE..."

Ghezzal'ın sözleşmesinde bir madde var. 3 sezon içerisinde sezon başı 20'şer maçı, 60 maçı 45 dakikadan fazla oynadığı zaman sözleşmesi otomatik olarak uzuyor. Bu hocanın tasarrufu. Gelecek sezon kadrosunda düşünüyorsa oynatacaktır. Saygı duyuyoruz.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık