Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yerine 2 aday

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un yerine 2 aday

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos’la yolun sonuna geldi! Ligdeki son 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 1 de beraberlik yaşayan Siyah-Beyazlılar’da taraftar da çileden çıktı. Edinilen bilgilere göre; Başakşehir’e karşı, sadece yüzde 29 topla oynama oranı yakalayıp, 169 isabetli pasla maçı tamamlayan Beşiktaş’ta Santos’un geleceği sorgulanmaya başlandı. Yönetim, Portekizli teknik adamın yerine sezon sonu için arayışlar başladı. Fernando Santos ile lig bitiminde yolların ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’ne gidip takımla beraber Santos’a da gözdağı verdi. Arat, Santos ile yaptığı görüşmede takımın oyunu nedeniyle camia ve taraftarın rahatsızlığını belirterek kötü oyunun nedenlerini sordu ve derhal toparlanmaları gerektiği talimatını vererek takım toparlanmazsa bunun sonuçlarının iyi olmayacağı mesajını verdi.

Kara Kartal’da Fernando Santos’un yerine getirilecek isim konusunda iki aday öne çıkıyor. Bunlardan ilki, son olarak Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg’u çalıştıran Hırvat teknik adam Niko Kovac. Çalıştıran Hırvat teknik adam Niko Kovac. 52 yaşındaki Almanya doğumlu çalıştırıcı, 17 Mart’ta Yeşil-Beyazlılar’daki görevinden ayrılmıştı.

Kovac, daha önce; Monaco, Bayern Münih, Frankfurt ve Hırvatistan’ı da çalıştırmıştı. Listedeki ikinci isim ise Bundesliga devi Borussia Dortmund’un başında olan ve sezon sonu Alman ekibinden ayrılması beklenen Edin Terzic. Beşiktaş’ta Slaven Bilic döneminde yardımcı antrenörlük yapan Alman teknik adam, daha önce birçok kez Siyah-Beyazlılar’la anılmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık