Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un planı değişti

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un planı değişti

Kara Kartal’ın devre arasında Polonya ekibi Legia Varşova’dan 10 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Ernest Muci, Beşiktaş’taki ilk maçına geçtiğimiz gün çıktı. Kayserispor’la oynanan deplasmanda ilk 11’de sahaya çıkan genç oyuncu, ortaya koyduğu performansla gelecek maçlar öncesi umut verdi. Edinilen bilgilere göre; yaptığı klas çalımlar ve pas alışverişleriyle dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu, normal şartlarda alıştığı gibi 10 numara yerine sağ kanatta oynatıldığı için beklentilerin altında kaldı ve skor üretemedi. Teknik direktör Fernando Santos, bu konu sebebiyle eleştiri yağmuruna tutulurken Portekizli hoca, Konyaspor’la oynanacak mücadelede planlamasını değiştirme kararı aldı.

MAKSİMUM VERİM ALINACAK

Muci’den maksimum şekilde yararlanmak isteyen Santos’un, genç hücumcuyu Tüpraş Stadı’nda pazartesi günü oynanacak mücadelede 10 numara hattında görevlendirme kararı aldığı kaydedildi. Bu sezon Legia Varşova’da 20 kez 10 numara hattında forma giyen ve sadece 1 kez sağ kanatta süre alan Muci’nin de Kayserispor maçındaki pozisyonunda kendisini rahat hissetmediği ifade edildi. Milot Rashica’nın sakatlığını atlatması sonrasında Kosovalı futbolcu, Konya maçında sağ kanattaki yerine geçecek ve 10 numara Muci’nin olacak.

MUSRATİ GÖREVİ DEVRALIYOR!

Ara transfer döneminin son gününde Portekiz Ligi ekibi Braga’dan satın alma opsiyonlu kiralık olarak Beşiktaş’a kazandırılan Al Musrati, Beşiktaş’ın Kayserispor karşılaşmasında oyuna sonradan dahil olmuştu. İdman eksiğini yaptığı ekstra antrenmanlarla kapatan Libyalı ön liberonun, Konyaspor’la oynanacak maçta Gedson Fernandes’le beraber forma giymesi bekleniyor.

WORRALL’IN PARTNERİ OMAR COLLEY...

Kara Kartal’ın yeni transferi Joe Worrall, Kayserispor karşılaşmasında savunma hattında Necip Uysal’la birlikte forma giymişti. Bundan dolayı sağ değil sol stoper hattında forma giyen ve performansı beklentilerin altında kalan Worrall, Konyaspor karşılaşmasıyla Omar Colley’in sol stopere dönüşüyle beraber kendi yerine geçecek. İngiliz stoper, 0-0 berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından şu açıklamaları yapmıştı: “Deplasmanda oynadık. Pozitif olan tek şey gol yemedik. Bu tarz maçları kazanmalıyız. Fırsatlar yaratmalıyız. Beşiktaş’ın bu maçlardan galibiyetle ayrılması gerekiyor.”

DANİEL AMARTEY ROTASYONDA KALACAK

Beşiktaş’ta savunma hattındaki eksiklerin kapanması sonrasında ön libero hattında denenen Daniel Amartey, önceki gün Kayserispor mücadelesine de bu hatta başlamıştı. Ancak beklenen görüntüyü ortaya koyamayan Amartey’in, yeni transfer ve eksiklerin de dönmesiyle kulübeye geçmesi bekleniyor. Sezon sonuna kadar rotasyon oyuncusu olarak görev alacak Amartey’le lig bitiminde yollar ayrılacak.

NECİP UYSAL KULÜBEYE DÖNÜYOR

 

Siyah-Beyazlılar’da savunma ve orta alanda görev ihtiyacı olan her bölgede forma giyen Necip Uysal, Kayserispor karşısında da stoper olarak forma giydi. Ancak takımdaki sakat oyuncuların düzelmesiyle Necip, Konyaspor karşılaşması itibarıyla kulübeye geçiş yapacak. Necip, Kayserispor beraberliği sonrası, “Buraya galibiyet için gelmiştik ama olmadı. Bu zeminde futbol oynamak çok zor. Zeminlerin daha iyi olması gerekiyor. İyi oynadığımızı düşünmüyorum. Mücadele vardı. Skor nedeniyle üzgünüz. Önümüzdeki maça bakacağız” demişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık