Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk maçında yol haritası

Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk maçında yol haritası

Yarın Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bu önemli mücadele, Tüpraş Stadyumu'nda 19.00'de başlayacak. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, ligin ilk 19 haftasında beklenen performansı gösteremeyerek 10 zafer, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 32 puan kazanıp ligde dördüncü sıraya yerleşti. Fatih Karagümrük ise 15. sırada ve 20 puanla mücadelesini sürdürüyor.

FERNANDO SANTOS YENİ EVİNDE

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Hasan Arat başkanlığında takımın başına getirildikten sonra yarın ilk defa Beşiktaş'ın başında bir maça çıkacak. 

Portekizli teknik direktör, Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş taraftarları önünde görevine resmen başlayacak. Santos, bu sezonda takımın başında yer alan Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'nin ardından kulüpte 5. teknik direktör olarak hizmet verecek.

Aynı zamanda, ara transfer döneminde Beşiktaş'a dahil olan Jonas Svensson da, forma şansı bulması durumunda ilk kez Beşiktaş forması giyerek sahada olacak.

ÜÇ MAÇLIK YENİLGİ SERİSİ

Son üç iç saha maçında puan kazanamayan Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda istediği sonuçları elde edemedi.

Şampiyonluk mücadelesinde en büyük kayıplarını kendi evinde yaşayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile yaptıkları maçlarda 3-1'lik mağlubiyetlerle sahadan ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Alex-Oxlade Chamberlain, Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımlarıyla bulunan Omar Colley ve Daniel Amartey, ayrıca kadro dışı kalan ve milli takım görevi için çağrılan Vincent Aboubakar bu maçta forma giyemeyecek.

Kadro dışı bırakılan isimler arasında olan Valentin Rosier'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Sarı kart cezası sebebiyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Salih Uçan'ın cezası sona erdi. Deneyimli oyuncu, teknik direktör Santos'un tercihiyle yarınki maçta sahada olabilir.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık