Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Muci'ye özel görev!

Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Muci'ye özel görev!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos devre arasında transfer ettirdiği Ernest Muci’ye İstanbulspor ile yapılacak Süper Lig maçında özel görev verdi. Siyah beyazlı takımın Portekizli teknik direktörü dün yapılan antrenmanda yeni transfer ile özel olarak ilgilenirken “Çok yeteneklisin. Top ayağındayken hem asist yapıyor hem de ceza alanı dışından şut çekiyorsun. Bu karşılaşmada Cenk ve Semih ile birlikte oynayarak asist sayını çoğaltmalısın” dedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos devre arasında transfer ettirdiği Ernest Muci’ye İstanbulspor ile yapılacak Süper Lig maçında özel görev verdi. Siyah beyazlı takımın Portekizli teknik direktörü dün yapılan antrenmanda yeni transfer ile özel olarak ilgilenirken “Çok yeteneklisin. Top ayağındayken hem asist yapıyor hem de ceza alanı dışından şut çekiyorsun. Bu karşılaşmada Cenk ve Semih ile birlikte oynayarak asist sayını çoğaltmalısın” dedi.

KOŞAN BİR TAKIM İZLETECEĞİZ

İstanbulspor'un koşan mücadele eden ve paslaşan ekip olduğunu belirten Fernando Santos, rakibin Sivasspor ile yaptıkları maçı analiz ettiklerini belirtirken “Taraftarımıza koşan, yıpratan bir Beşiktaş izleteceğiz” yorumunu yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık