Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos yardımcı için isim verdi!

Beşiktaş'ta Fernando Santos yardımcı için isim verdi!

Siyah-Beyazlılar, yarın Karagümrük ile oynanacak mücadele için taraftarına çağrıda bulundu. Kara Kartal, özellikle Fernando Santos’un ilk maçının olduğunun altını çizerken, “Hem Teknik Direktörümüz Fernando Santos’a hoş geldin demek hem de takımımıza destek olmak için Tüpraş Stadyumu doğu alt tribünde boş koltuk bırakmıyoruz. Haydi Büyük Beşiktaş Taraftarı, VavaCars Fatih Karagümrük maçında Tüpraş Stadyumu’nda buluşalım” denildi. Biletler, dün satışa çıkarılırken, Siyah-Beyazlı futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturan Fernando Santos, takımın başına gelir gelmez harekete geçti. Portekizli çalıştırıcı, ilk gününde tüm tesisleri gezdi. Tecrübeli teknik adamın, tesislerden de bir hayli memnun kaldığı öğrenildi. Santos, sonrasında ise personel ile tanışırken, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile 5 saat civarında bir toplantı yaptı.

Topraktepe isteği...

Tecrübeli hoca, sonrasında ise geçici hoca Serdar Topraktepe ile görüştü. Santos, takım ve oyuncular hakkında tek tek bilgi alırken, Serdar hocanın ekibe dahil olmasını istedi. Santos’un, Topraktepe’nin taktiksel olarak bilgiye ve yeteneğe sahip olduğunu söyledi. İdman için tesislere gelen oyuncular ile tek tek tanışan 69 yaşındaki hoca, öğrencileriyle özel olarak ilgilendi. Eski maç özetlerini izleyen Santos, ardından yarın oynanacak Karagümrük mücadelesi için rakip takımın karşılaşmalarını izledi.

Maliyeti belli oldu

Bu arada Santos’in bir türlü açıklanmayan 1.5 yıllık maliyeti de belli oldu. Portekizli teknik adamın, sözleşmede alacağı yıllık ücret 1.5 milyon Euro olarak belirtildi. Kara Kartal, 3 milyon Euro’luk bir ücreti ise sponsor ve reklam gelirleri ile karşılayacak. Yani tecrübeli teknik adamın, bir senelik maliyeti 4.5 milyon Euro olacak.

Editör: Spor Servisi

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Fernando Santos Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Fernando Santos

Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlıyor! Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlıyor!

Fernando Santos: Şampiyonlukları geri getireceğiz! Fernando Santos: Şampiyonlukları geri getireceğiz!

Spor yazarlarından Beşiktaş sözleri! 4 gollük galibiyet ve Fernando Santos Spor yazarlarından Beşiktaş sözleri! 4 gollük galibiyet ve Fernando Santos

Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı! Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı!

Beşiktaş'tan Fernando Santos’un ilk maçında taraftara çağrı! Beşiktaş'tan Fernando Santos’un ilk maçında taraftara çağrı!

Beşiktaş, Aleksandar Dragovic için Fernando Santos'tan onay bekliyor! Beşiktaş, Aleksandar Dragovic için Fernando Santos'tan onay bekliyor!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık