Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos için karar sezon sonunda!

Beşiktaş'ta Fernando Santos için karar sezon sonunda!

Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor’a Tüpraş Stadı’nda 2-1’lik skorla yenilerek Süper Lig’de bu sezon ilk kez 3 maç üst üste kayıp yaşamıştı. Takımın başına büyük umutlarla getirilen teknik direktör Fernando Santos, beklenen etkiyi yapamazken tüm umutlar Türkiye Kupası’na bağlandı... Edinilen bilgilere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe’nin elendiği turnuvada yarı final turunda Ankaragücü’yle eşleşen Kara Kartal, kötü geçen sezonu kupayla tamamlamayı hedefliyor.

YÖNETİM YENİ HOCAYA SICAK BAKMIYOR

Teknik direktör Fernando Santos’un yönetimindeki takımın aldığı kötü sonuçlara ek olarak Portekizli teknik adamın taktik anlayışının da camiada tepki toplaması sonrasında teknik ekip, sezon sonunda bir değerlendirme yapacak. Sezona Şenol Güneş’le başlayıp ardından; Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe’yle devam edip son olarak Fernando Santos’la anlaşan Beşiktaş’ta yönetim, lig devam ederken altıncı yeni hocaya sıcak bakmıyor.

TEK ŞANSI VAR...

Milli maçlar sebebiyle verilen arada oyuncularına 4 günlük izin veren teknik direktör Fernando Santos, ara boyunca yardımcılarıyla beraber takımın hücum hattındaki sorunu düzeltmek için çalışma yapacak. Antalyaspor karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamada istifa etmeyeceğini ve mücadelesini sürdüreceğini belirten Santos, takımın ön bölgedeki efektifliğini artırıp ligde üçüncülük ve kupada zafer hedefini gerçekleştirmeye çalışacak. Eğer Kartal, sezonu hem Türkiye Kupası hem de ligde üçüncü sırada bitirirse Fernando Santos’la yola devam edilecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık