Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos için Hasan Arat noktayı koydu

Beşiktaş'ta Fernando Santos için Hasan Arat noktayı koydu

Sezona Şenol Güneş ile başlayıp Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe ile devam eden siyah beyazlıların 20. haftada göreve getirdiği Portekizli teknik adam da kötü gidişe engel olamadı, hatta Santos geldiğinde zirve ile olan fark 18’ken 37’ye kadar yükseldi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılmaması ya da takımın Avrupa kupalarının dışında kalması durumunda Fernando Santos ile yolların ayrılacağı iddia edilirken başkan Hasan Arat, deneyimli çalıştırıcının çok zorlu bir süreçte göreve geldiğini ve kritik bir görev üstlendiğini hatırlatırken "Santos'a inanıyoruz, güveniyoruz. Zaten böyle olmasa yola birlikte çıkmazdık. Zor dönemde geldi. Kendisi ile sözleşmesi bitene kadar çalışacağız" diyerek bu konuda tavrını net olarak ortaya koydu.

"SORUN ÇÖZÜLECEK, TARAFTARIN İSTEDİĞİ BEŞİKTAŞ SAHADA OLACAK"

Fernando Santos da hem kendi hem de takımın performansından memnun değil. 69 yaşındaki teknik adam sözleşmesinin 1.5 yıllık olduğunun altını çizerken “Büyük hedefler ve projelerle geldim. Sabırlı olmak gerekiyor. Sezon başında göreve gelmedim. Ben gelmeden bu takım kurulmuş. Eksiklikler vardı. Devre arasında 2 süper takviye yaptık. Antrenmanlarda uyguladığımız sistem maalesef sahada gerçekleşemiyor. Ancak bu sorun çözülecek ve taraftarların istediği Beşiktaş sahada olacak” değerlendirmesini yaptı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık