Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos gidişattan memnun

Beşiktaş'ta Fernando Santos gidişattan memnun

Beşiktaş, 2023-24 sezonunda ilk mağlubiyetini aldığı Trabzonspor karşılaşmasından bu yana ilk kez üst üste 3 resmi maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; sezona 6’sı Avrupa’da 3’ü ligde olmak üzere 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ile başlayan siyah beyazlılar sonrasında istikrarlı sonuçlar almakta zorlanırken bu süreçte 3 teknik adam değiştirdi. Şenol Güneş’in ardından takımın başına getirilen Burak Yılmaz ve sonrasında Rıza Çalımbay istikrarı sağlayamadı.

"KOŞAN, SAVAŞAN BAŞARIYA ULAŞIR"

Fernando Santos’un tribün den izlediği Rize maçıyla toparlanan Kartal 3 maçını da kazanırken 11 gol attı ve bu seride kalesini kapatmayı başardı. Santos da takımdaki gelişimden çok memnun. Portekizli teknik adam, Eyüp maçının ardından Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile yaptığı sohbette, takımın birçok eksiklikleri bulunmasına rağmen istediği taktik ve performansı oyuncuların verdiğine dikkat çekerek şu değerlendirmeleri yaptı: Koşan, savaşan takım başarıya ulaşır. Beşiktaş’a geldiğim günden bu güne kadar öncelikle takımın ruhunu geliştirdik. Genç oyuncular tecrübeli isimler arasında öz güven kazandılar. Takımdaki hırs, istek ve tempo daha da çok çalışarak gelişecek.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık