Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos etkisi!

Beşiktaş'ta Fernando Santos etkisi!

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos yönetiminde ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Siyah-beyazlı takım, mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Edinilen bilgilere göre; Siyah-beyazlılarda yeni Teknik Direktör Fernando Santos, takımla ilk maçına çıkarken Kartal’ın Adana Demirspor’dan kadrosuna kattığı Jonas Svensson da maça yedek başladı. Santos, ligde oynadıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasına göre Karagümrük karşısına tek değişiklik ile sahaya çıktı. Portekizli teknik adam, Demir Ege Tıknaz’ın yerine Salih Uçan’a 11’de şans verdi.

Deneyimli antrenör, siyah-beyazlı takımda bu sezon Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe'den sonra kulübede görev alan 5. teknik direktör oldu.

Siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük karşılaşmasına; Mert Günok, Onur Bulut, Bahtiyar Zaynutdinov, Tayyip Talha Sanuç, Umut Meraş, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun 11'i ile çıktı.

Yedeklerde ise Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Ante Rebic, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Jakson Muleka, Mustafa Hekimoğlu, Tayfur Bingöl ve Emrecan Terzi bekledi.

İLK YARIDA GOL BEKLENTİSİ REKORU

Fernando Santos'un öğrencileri, Fatih Karagümrük maçının ilk yarısında çok sayıda pozisyona girdi. Bir topu da direkten dönen Beşiktaş, ilk 45 dakikada 1.12 gol beklentisi üretti ve bu sezon Süper Lig'de enfazla gol beklentisi ürettiği ilk yarıyı oynadı.

SEMİH KILIÇSOY YİNE ATTI!

Beşiktaş'ın son dönemdeki yıldızı olan Semih Kılıçsoy, 62. dakikada sağ çaprazdan yakın direğe şık bir şut çıkardı ve takımını öne geçirdi.

Süper Lig'deki son 4 maçında da gol atan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, 2007/08'den bu yana Burak Yılmaz'ın (6 maç; Mart-Nisan 2019) ardından Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla dört karşılaşmalık seri yakalayan ikinci Türk oyuncu oldu.

Semih Kılıçsoy bu sezon 8 maçta 5 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Maç sırasında Semih Kılıçsoy için 'Yerli Agüero' yorumları yapıldı. Genç futbolcu, idolü olarak Kun Agüero'yu örnek aldığını söylemişti.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ

Semih Kılıçsoy, 2007/08 sezonundan bu yana Cenk Tosun'u (19 yaş 279 gün; Şubat-Mart 2011) geride bırakarak üst üste dört Süper Lig maçında gol atan en genç oyuncu oldu (18 yaş 151 gün)

SEMİH'TEN ASİST, RASHICA'DAN GOL

İlk golün moraliyle rakip kalede gol aramaya devam eden Beşiktaş, 65. dakikada ikinci golü de buldu. Semih Kılıçsoy'un pasında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Rashica, şık bir plaseyle kaleci Emre'yi mağlup edip takımını 2-0'lık skora taşıdı.

GEDSON, KARAGÜMRÜK'Ü SEVİYOR

90+2'de attığı golle maçın skorunu belirleyen Gedson Fernandes, bu sezonki 2. golünü attı. Portekizli futbolcu iki golünü de Fatih Karagümrük ağlarına yolladı.

SANTOS, BILIC'TEN SONRA İLKİ BAŞARDI

Fernando Santos, Slaven Bilic'ten (Ağustos 2013 vs Trabzonspor) sonra Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk Süper Lig maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık