Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi!

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi!

Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ, Skorer'e açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; oyun zaten herkesin malumu, kimsenin beğenmeyeceği bir oyun. Skor 1-0 iken herkesin şikayet ettiği konu. Takımda ciddi derece bir kondisyon sorunu var, tempolu oynayamıyor takım. Geri dönüşte problem yaşıyor o yüzden 90 dakikayı idareli kullanıyor.

'ENAYİLİK'

Santos hoca seçim ile birlikte 3 haftalık ara verildi. Kamp dönemi zaten bu kadar sürüyor devre arasında. Ama gene aynı oynuyor. Herkes dinlendi. Top benim ayağımda Gedson, Ghezzal, Aboubakar var. Topun bana bırakılması karşı takım açısından 'Enayilik'...

'YÖNETİMİN SANTOS FİKRİ DEĞİŞTİ'

Bu isimler topu çok iyi çevirir. Beşiktaş tribünleri en katı hocaların bile fikrini değiştirmiştir. Santos'ta fikir değişmiyor. Beşiktaş yönetiminin Santos ile ilgili fikri değişti. Hoca oyununu değiştirse bile yönetimde bütün fikirler U dönüşü yaptı.

KUPADA FİNALİ GÖREMEZ

Ben dedim ki Santos başarısız olursa -ki bu sezon ona yazmaz- sorunu Santos'ta değil Türk futbolunda ararım. Gider başka ülkede başarılı olur ama. Beşiktaş taraftarı Hollanda taraftarı olsaydı bu oyunu kabul ederdi. Türkiye'nin yoğurt yiyişi farklı. Santos Türkiye Kupası'nın finalini göremez. İki Ankaragücü maçını kolay kolay kazanamaz Beşiktaş.

SERGEN YALÇIN BİRİNCİ SIRADA

Türk hoca olacaksa sezon sonunda Sergen Yalçın... Yabancı olursa Edin Terzic'i birinci sıraya aldılar. Dortmund'da görev yapan.

'BU OYUN BİZE YAKIŞMIYOR'

Önümüzdeki yılın planlamasında Beşiktaş Yönetimi, Santos ile transfer sorunu yaşıyor. Samet Aybaba, 'Yusuf kontra atak oynadığı için transfer etmeyeceğiz' dedi. Şu an Beşiktaş kontra atak oynuyor. Feyyaz hoca, Santos'a demiştir 'Bu oyun bize yakışmıyor, bizim oyunumuz değil' diye.

Edin Terzic'in futbol bilgisi Slaven Bilic'in bilgisinden daha iyi. Bunu bana Bilic kendi söyledi. Eğer Terzic gelirse bu ülke ona sabır göstermeli.

SAMSUN MAÇINA KALMAYABİLİR

Santos'un mendilini koysan kulübeye ancak bu kadar oynar takım. Adamın hocalık tarzı sorgulanıyor. Rıza Çalımbay'a kalsa bu kadar olurdu. Santos'un son kullanma tarihi geçti Türkiye'de. Yönetim Sergen Yalçın'ı mı alalım, Terzic'i mi alalım görüşmeleri yapıyor. Santos, Samsun maçına kalmayabilir.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık