Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta eksik oyuncular dönüyor

Beşiktaş'ta eksik oyuncular dönüyor

Kara Kartal’da sakatlıkları nedeniyle son maçlarda süre alamayan Salih Uçan ve AlMusrati’nin durumları belli oldu. Siyah-Beyazlılar’da sakatlığı nedeniyle bir süredir forma şansı bulamayan Salih Uçan’ın milli arada yüzde 100 hazır olacağı kaydedildi. Aynı sebeple Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen Musrati de yine milli arada hazır olacak. Bu iki oyuncunun Başakşehir karşılaşmasında sahada olacağı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, tam 9 oyuncusunu milli takımlara gönderdi. SiyahBeyazlılar’da ülkelerinin ulusal takımlarına çağrılan futbolcular şöyle: Mert Günok, Semih Kılıçsoy, (Türkiye), Vincent Aboubakar (Kamerun), Milot Rashica (Kosova), Daniel Amartey (Gana), Omar Colley (Gambiya), Bakhtiyor Zaynutdinov (Kazakistan), Masuaku (Demokratik Kongo) ve Ernest Muci (Arnavutluk).

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık