Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta düşüş sürüyor!..

Beşiktaş'ta düşüş sürüyor!..

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerin de şans bulduğu Beşiktaş, dış sahada aradığı galibiyete ulaşamadı. Edinilen bilgilere göre; Trendyol Süper Lig’deki düşüşünü Trabzonspor galibiyetiyle durduran Beşiktaş, mevsim normallerine Kayseri’de geri döndü! Haftalardır galibiyet hasreti çeken rakibi karşısında varlık göstermekte zorlanan Kartal, beklentilerin çok altında kaldı.

Teknik direktör Fernando Santos’un yönetiminde bir deplasmanda daha puan kaybeden Kara Kartal, taraftarını üzdü. Ligde son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Kara Kartal, 25 maçın sonunda puanını 40’a yükseltti ve haftayı lider Galatasaray’ın 26 puan gerisinde dördüncü sırada tamamladı.

FERNANDO SANTOS İLE DEPLASMANDA GOLÜ YOK!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, dün akşam Kayserispor deplasmanından da puan kaybıyla ayrılıp taraftarını üzdü. Portekizli teknik adam, Siyah Beyazlılar’ın başında deplasmanda lig galibiyeti alamama serisini 3’e çıkardı.

Takımın başına geçtiği tarihten itibaren 3 deplasman müsabakasına çıkan Santos, Pendikspor’a 4-0, Sivasspor’a ise 1-0 kaybetti, dünkü Kayserispor müsabakası da golsüz sona erdi. Fernando Santos’un öğrencileri, 3 karşılaşmada da rakip fileleri sarsamadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık