Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'ta çöküş önlenemiyor!

Beşiktaş'ta çöküş önlenemiyor!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ile başlayan sezonda beşinci teknik adam olarak başa gelen Fernando Santos da kötü gidişi önleyemedi. SÖZCÜ'den Doğan Gündopdu'nun haberine göre; Siyah-beyazlıların Gaziantep FK deplasmanındaki yenilgisi Santos’u iyice tartışılır hale getirdi. Tecrübeli hoca göreve geldiği 19. haftada lider Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki puan farkı 18, ikinci Galatasaray ile 16’ydı.

Geride kalan 10 haftada lig lideri Galatasaray’la puan farkı 32’ye çıktı.

GOL ATMAYI UNUTTU

Takımın hemen her hücum istatistiği Santos döneminde geriledi.

Fernando Santos’un ilk maçı olan ancak Serdar Topraktepe’nin hazırladığı takımla çıkılan 3-0’lık Karagümrük maçı çıkınca bu değerler daha da geriliyor.

Karagümrük sonrası Santos direksiyondayken oynanan dokuz lig maçının altısında gol atamadılar, deplasmanda beş maça çıkıp bir kez kazanabildiler.

Lig üçüncülüğü yarışında da artık Trabzonspor’un gerisine düştüler.

FİKSTÜRÜ ÇOK ZOR

Üstelik kalan haftalarda Fenerbahçe, Antalya, Başakşehir ve Alanya gibi dişli  rakiplerle oynayacaklar.

Fernando Santos’un elinde halen tutunacak bir dal var: Türkiye Kupası... Beşiktaş, Santos idaresinde sırasıyla Eyüpspor (4-0), Antalyaspor (1-2) ve Konyaspor’u (2-0) yenerek yarı finale yükseldi.

Ankaragücü eşleşmesi geçilirse Trabzonspor-Karagümrük galibiyle finalde eşleşilecek. Kupa şampiyonluğu Avrupa Ligi’ne katılma adına da çok önemli.

ACI TABLO

Fernando Santos için imza töreninde ‘Godfather’ filminin müziği kullanılmıştı.

Ancak Portekizli, kendisinden önceki hocaları neredeyse arattı. 69 yaşındaki tecrübe maç başına 1.4 gibi çok düşük bir puanda kaldı. Rıza Çalımbay aynı puan ortalamasıyla beş lig maçı dayanabilmişti.

Üstelik Çalımbay’ın maç başına gol oranı da daha yüksekti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık